Δείτε το νέο spot της Union Insurance Agents

Ενα νέο video spot κυκλοφόρησε η UiA για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνεργάτες της.

Δείτε το εδώ

Η UiA (Union Insurance Agents) είναι μια εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που Ιδρύθηκε το 2007 από επαγγελματίες με εμπειρία και καταξίωση στον ασφαλιστικό χώρο από το 1990.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα η UiA με δυναμική και συνεχή  ανάπτυξη στην ασφαλιστική αγορά έχει δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρίες ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά και 3 οργανικά υποκαταστήματα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχει άριστες ασφαλιστικές υπηρεσίες προς το δίκτυο των συνεργατών της προσφέροντάς τους χρήσιμα εργαλεία, αλλά και αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο διαχειριστικό κομμάτι της εργασίας τους.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται επί της Λ. Συγγρού 214 Αθήνα. Μέσα σε άρτιες και τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις  300 τ.μ  παρέχει στο δίκτυο των συνεργατών της (εσωτερικών και εξωτερικών) πλήρη υποστήριξη.

Διαθέτει τμήματα ανάληψης & διαχείρισης ασφαλιστικών κινδύνων (motor, Nonmotor, life κλπ), τμήμα υποστήριξης πωλήσεων και ένα πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον για την άμεση ενημέρωση των συνεργατών της.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.uia.gr/

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]