Πόσο θα κόστιζαν οι ζημιές στο σπίτι του “Home Alone”;

Το Μόνος στο σπίτι είναι η πιο γνωστή αμερικανική Χριστουγεννιάτικη κωμική ταινία που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τις οικογένειες μπροστά από μία οθόνη για να παρακολουθήσουν για ακόμη μία φορά τις περιπέτειες του μικρού Κέβιν ΜακΚάλιστερ.

Η ταινία κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου 1990 με πρωταγωνιστή τον Μακόλεϊ Κάλκιν στον ρόλο του Κέβιν ΜακΚάλιστερ. Στο Σικάγο του Ιλινόι, η οικογένεια ΜακΚάλιστερ ετοιμάζεται για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο Παρίσι μα αφήνει κατά λάθος πίσω της τον μικρό Κέβιν. Ο Κέβιν αρχικά, απολαμβάνει το γεγονός του να είναι μόνος στο σπίτι, αλλά σύντομα καλείται να αντιμετωπίσει δύο επίδοξους διαρρήκτες προκαλώντας καταστροφικές ζημιές στο σπίτι.

Αλήθεια πόσο θα κόστιζε η επισκευή όλων αυτών των ζημιών;

Ο Carl Goulding από την Mybuilder.com, που παρέχει υπηρεσίες επισκευών στα σπίτια, έφτιαξε ένα σχεδιάγραμμα των δύο ορόφων του σπιτιού, υπολογίζοντας κάθε καταστροφή. Από τα σπασμένα στολίδια έως τη γενική καθαριότητα του σπιτιού κατέληξε πως αν οι ζημιές συνέβαιναν τώρα σε ένα συνηθισμένο σπίτι, θα χρειαζόταν περίπου 10.300 ευρώ για να επιδιορθωθούν.

Αντώνης Αντωνόπουλος

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]