Online Ομιλία: “Γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων”

Σε ζωντανή μετάδοση από το βιβλιοπωλείο Ιανός

Την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 18:00 – 19:00 οι εκδόσεις Rosili παρουσιάζουν σε συνεργασία με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS τη δωρεάν online ομιλία με θέμα «Γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων» με εισηγητή το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Θεματολογία της online ομιλίας:

Η μη λεκτική επικοινωνία, μια δεξιότητα της τέχνης της επικοινωνίας, είναι μια από τις βασικότερες δεξιότητες για την αύξηση των πωλήσεων και την βελτίωση της επιχειρηματικότητας. Οι τεχνικές επικοινωνίας αποτελούν ένα από τα οκτώ εργαλεία ανάπτυξης και εξέλιξης που παρουσιάζονται αναλυτικά στο βιβλίο «H Εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία» του σύμβουλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου από τις εκδόσεις Rosili ο συγγραφέας θα μιλήσει για τη σημασία της σωστής χρήσης της γλώσσας του σώματός μας κατά την διαδικασία της πώλησης.

Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε σε μια συνομιλία, ή άλλη οπτική επαφή, μεταδίδεται με μη λεκτικά μηνύματα. Η γλώσσα του σώματος ενισχύει ή αποδομεί αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε. Μέσα από την ομιλία αυτή θα δούμε:

  • Ποιες είναι οι βασικές αρχές της χρήσης της Γλώσσας του Σώματος
  • Πως μπορούμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας το σώμα μας
  • Πως πρέπει να ερμηνεύουμε τις βασικές κινήσεις ενός συνομιλητή
  • Τις βασικές 3 τεχνικές για να προωθήσουμε τον εαυτό μας ή τα προϊόντα μας επιτυχημένα με τη σωστή χρήση των κινήσεών μας

Στόχος μας θα είναι να γνωρίσετε τα μυστικά εκείνα που θα σας βοηθήσουν:

α) να πουλήσετε περισσότερο στους πελάτες σας,

β) να κινητοποιήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και

γ) να κερδίσετε τους συνομιλητές σας

Πότε: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 ‘Ωρα: 18.00-19.00

Τρόπος συμμετοχής στην δωρεάν online ομιλία: Η ομιλία θα προβληθεί ζωντανά από την σελίδα του ΙΑΝΟΥ στο FACEBOOK και είναι προσβάσιμη σε όλους. Για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ώστε να σας έρθει ειδοποίηση υπενθύμισης:  https://marketingconsultant.gr/online-apo-ton-iano-glossa-toy-somatos-ergaleio-ayxisis-ton-poliseon/

Βιογραφικό Ομιλητή – Συγγραφέα:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr & www.marketingconsultant.com.cy ) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl’s. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio.

To insuranceforum.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της Online Ομιλίας

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]