Ο Μάικλ Τζόρνταν δίπλα στους ανασφάλιστους πολίτες

Το 2019 ο θρύλος του NBA και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Charlotte Hornets, Μάικλ Τζόρνταν εγκαινίασε την “Michael Jordan Family Medical Clinic”, μιας κλινικής για ανασφάλιστους πολίτες.

Η κλινική άνοιξε με δωρεά 7 εκατομμυρίων δολαρίων από τον πρώην αθλητή στην πόλη Σάρλοτ στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας, η οποία έλαβε την 50ή θέση σε 50 πόλεις των ΗΠΑ όσον αφορά στη δυνατότητα οικονομικής κινητικότητας των παιδιών που γεννούνται μέσα στη φτώχεια. “Η συνοικία σου και ο Ταχυδρομικός σου κώδικας δε θα πρέπει να καθορίζει την ποιότητα υπηρεσιών υγείας που απολαμβάνεις. Ή, το κατά πόσον μπορείς να απολαμβάνεις ή όχι υπηρεσίες υγείας» τόνισε ο Μ. Τζόρνταν.

«Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να μπορώ να ανταποδώσω στην κοινότητα τη στήριξη που έλαβα αυτά τα χρόνια» είπε, στην ομιλία των εγκαινίων. Η Michael Jordan Family Medical Clinic διαθέτει 12 δωμάτια για εξέταση ασθενών, θάλαμο για ακτινοβολίες, χώρο για φυσικοθεραπεία και υπηρεσίες κοινωνικής στήριξης. Τη λειτουργία της αναλαμβάνει η Novant Health.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]