Ηγέτης ή Μάνατζερ; Το κλειδί της επιτυχίας! Νέο επεισόδιο (Νο 116) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες δεν αρκεί να είναι μόνο σύγχρονοι managers. Απαιτείται να είναι και ΗΓΕΤΕΣ. Να μπορούν, δηλαδή, να ασκούν επιρροή στους γύρω τους, να τους υποκινούν αποτελεσματικά και να τους εμπνέουν σε ένα κατάλληλο κλίμα. Έτσι  θα τους αναπτύξουν επαγγελματικά, θα αυξηθεί η παραγωγικότητα τους, θα γίνει περισσότερο ποιοτική η εργασία τους, θα δημιουργηθούν νέες ιδέες κ.α.

Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον σύμβουλο εκπαίδευσης & ανάπτυξης Σπύρο Κοττώρη συζητούν για τον πολύτιμο ρόλο του Ηγέτη σε μια επιχείρηση και τις διαφορές του από τον manager. Θα απαντηθούν ερωτήματα όπως: – Τι είναι η Ηγεσία σε μια επιχείρηση; – Γιατί ακούμε όλο και περισσότερο για αυτήν; -Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός Ηγέτη; -Πως ορίζουμε την Ηγετική συμπεριφορά; – Ποια η πηγή δύναμης ενός ηγέτη; -Ποιες οι διαφορές ενός manager και ενός ηγέτη; – Μπορεί να εκπαιδευτεί κάποιος για να γίνει ηγέτης; Πως; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Ντίνος Κυρίτσης, ιδιοκτήτης επιχείρησης εκπαίδευσης στελεχών, μας παρουσιάζει το ρόλο του Ηγέτη στην πράξη.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τα 7 γνωρίσματα μιας ηγετικής προσωπικότητας σε μια επιχείρηση.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV που μετρά πάνω από 100 επεισόδια, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 5 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 22.00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 20.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο 17.30 και Κυριακή 20.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή 17.30 και Τρίτη 14.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή 18.30, ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ (Δράμα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Σέρρες, Ξάνθη, Σαμοθράκη και Θάσο) κάθε Κυριακή και Πέμπτη 19.30, Κανάλι 6 (Δράμα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Σέρρες, Ξάνθη, Σαμοθράκη και Θάσο) κάθε Κυριακή 16.30 και Σάββατο 19:05, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Τετάρτη 18.15 και Δευτέρα 23.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή 20.30 και Κυριακή 13.00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 116 «Ηγέτης ή Μάνατζερ; Το κλειδί της επιτυχίας!» μπορείτε να το δείτε εδώ:  https://marketingconsultant.gr/igetis-i-manatzer-to-kleidi-tis-epitychias/

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]