«Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία» – Παρουσίαση του Βιβλίου του Θέμη Σαρανταένα με tips μάρκετινγκ!

Ακούστε την ιστορία τους, γνωρίστε τα εργαλεία τους & ακολουθήστε τα βήματά τους!

Στην στολισμένη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο πρωτοποριακό κτίριο επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του έτους, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του καινούριου του βιβλίου «Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία» από τις εκδόσεις Rosili, θα πραγματοποιήσει μια διαφορετική ομιλία – παρουσίαση βιβλίου στην οποία οι συμμετέχοντες θα λάβουν ερεθίσματα, εργαλεία και ιδέες για τις επιχειρήσεις τους:

  • Πώς μπορούμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας;
  • Πώς μπορούμε να αυξήσουμε την πιστότητα των πελατών μας;
  • Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όραμα ανάπτυξης για την επιχείρησή μας;
  • Πώς πρέπει να αξιολογήσουμε επιχειρηματικά τον χρόνο που πέρασε;

Στην ομιλία αυτή, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, εμπνεόμενος από την ιστορία των τριών Μάγων (ή «Σοφών»), που είναι μέρος κάθε ιστορίας των Χριστουγέννων, θα προτείνει τα εργαλεία εκείνα που μπορούν να οδηγήσουν τον σύγχρονο επιχειρηματία στην επιτυχία. Ακόμα συνδυαστικά με την ομιλία, για το νέο βιβλίο θα τοποθετηθούν με πρακτικές προτάσεις & tips επιχειρηματικότητας διακριθέντα μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων:

  • Γιώργος Κουράσης: Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΣΕ
  • Πλάτων Μαλλικούρτης: σύμβουλος Franchise & εκδότης του περιοδικού Franchise Business
  • Πολύδωρος Στελλάτος: σύμβουλος χρηματοδοτήσεων

Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τη συνοδεία εορταστικού ζεστού γλυκού κρασιού Glühwein όπως επιβάλλει η περίοδος!

Η ομιλία είναι με δωρεάν είσοδο και η προεγγραφή είναι απαραίτητη για την ομαλή διοργάνωση και την εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων.

Πότε: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα: 19.00-21.00
Χώρος: InnovAthens Kόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα (Χάρτης) – Πρόσβαση Μέτρο στάση Κεραμεικός. Υπάρχουν αρκετά ιδιωτικά Parking γύρω από τον χώρο.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2117706299

Φόρμα  εγγραφής

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]