Οι 6 καλύτερες υπηρεσίες διαμοιρασμού περιεχομένου Social Media

Σε κάθε επιχείρηση που έχει social media ένα από τα πολύ βασικά πράγματα που πρέπει να βάλει στο πρόγραμμα της να κάνει είναι να βρει τον καλύτερο και ευκολότερο τρόπο να διαμοιράζει το περιεχόμενό της. Πέρα από το ότι πρέπει να έχει συχνά ποιοτικό περιεχόμενο να ενημερώνει πελάτες και υποψήφιους πελάτες, η παρουσία σε όσο περισσότερα social media είναι πολλές φορές και αρκετά μεγάλο πρόβλημα στην διαχείριση. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικές προτάσεις για υπηρεσίες που είναι σίγουρο ότι θα σας λύσουν τα χέρια στην προώθηση και τον διαμοιρασμό περιεχομένου.

1. Buffer
Αυτό που προτιμώ και για το Bizman.gr Είναι απλό στην χρήση και στον τρόπο που συνδέει Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ και Instagram πλέον. Επίσης έχει την λειτουργία της δημιουργίας εικόνας με το σύστημα Pablo που έχει και πλέον κάνει την δουλειά της καθημερινής προώθησης περιεχομένου πολύ πρακτική και εύκολη.

12

2. Hootsuite.
Επίσης για κάποιο καιρό ήταν η ενδεδειγμένη λύση που προτιμούσα. Έχει πολύ μεγάλο αριθμό δυκτίων, πολύ δυνατό εργαλείο στατιστικών και είναι ιδανικό για πολλαπλούς λογαριασμούς Twitter. Η απάντηση μηνυμάτων και η γενική ενημέρωση των προφίλ γίνεται εύκολα και άνετα. Μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τους ακόλουθους και να στείλεις συγκεκριμμένα μηνύματα σε κατηγορίες ακόμα και με βάση την τοποθεσία τους!

hootsuite

3.Spreadfast

Το Spreadfast επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν λέξεις κλειδιά και τις αναζητήσεις που γίνονται για αυτές. Μπορεί επίσεις να διαχειριστεί πολλαπλούς λογαριασμούς social media με δυνατότητες προγραμματισμού των κοινοποιήσεων. Έχει πάρα πολύ καλό κομμάτι ανάλυσης δεδομένων το οποίο είναι εύκολο να το επεξεργαστείτε γιατί είναι βασισμένο σε γραφικά και εύκολο στην κατανόηση.

spreadfast

4.Percolate.
Η χρήση του ημεροογίου του Percolate είναι το δυνατό του όπλο όπου μπορείς να οργανώσεις την κοινοποίηση περιεχομένου από πολλά και διαφορετικά κανάλια διανομής.  Κάνει την δημιουργία περιεχομένου αρκετά εύκολη υπόθεση μιας και μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πολλές εικόνες από την σελίδα Getty και αυτό είναι μεγάλη ευκολία.

percolate

5. TweetDeck
Όπως προδίδει και το όνομά του είναι μια υπηρεσία που εστιάζει πολύ στο Twitter. To Tweetdeck κάνει την διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών Twitter εύκολη υπόθεση και σας επιτρέπει να έχει πολλά streams στην επιφάνεια έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε την μέγιστη αποτελεσματικότητα στην παρακολούθησή τους. Επίσης έχει πολύ δυνατή αναζήτηση με αρκετές επιλογές που θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της σωστής πληροφορίας.

tweetdeck_by_bokehlicia-d6xo5mm

6. BuzzBundle
Η ιδιαιτερότητα του BuzzBundle είναι ότι εκτός από τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα Twitter, Facebook, Google+, YouTube και LinkedIn μπορεί να συνδεθεί και με Forum, Blogs και άλλες σελίδες! Μπορείτε λοιπόν από εκεί μέσα να γράφετε ποστ, σχόλια και μηνύματα με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε personas και έτσι πολύ εύκολα να έχετε στοχοποιημένη παρουσία.

buzz-bundlee

Πηγή bizman.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]