Αντικατάσταση και επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτου

Παρατηρήσατε χτύπημα ή μικρή ρωγμή σε κάποιο από τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας; Στην Glassdrive πάντοτε προσπαθούν πρώτα να επισκευάσουν το παράθυρό σας. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, καλέστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς  να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν το παρμπρίζ σας μπορεί να επισκευαστεί ή χρειάζεται αντικατάσταση. Αν έχετε ασφάλιση, στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή είναι δωρεάν. Κανονικά, η επισκευή δεν επηρεάζει το ασφαλιστικό σας bonus malus.

Γιατί είναι σημαντική η επισκευή του παρμπρίζ στο αυτοκίνητο;

Αυτό το μικρό χτύπημα στο παρμπρίζ σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια μεγάλη ρωγμή. Όχι μόνο δεν θα μπορεί το όχημά σας να περάσει τον ετήσιο τεχνικό έλεγχο, αλλά η ρωγμή μπορεί επίσης να περιορίζει την ορατότητά σας και θα θέσει σε κίνδυνο εσάς και τους επιβάτες σας.

Τα παρμπρίζ συμβάλλουν ως και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματος. Το σπασμένο παρμπρίζ αποδυναμώνει το πλαίσιο και μπορεί να μεταβάλλει τη δυναμική του οχήματός σας. Η επισκευή παραθύρου σε ένα αυτοκίνητο διαρκεί μόνο 30 λεπτά, και αποτελεί γρήγορο και εύκολο τρόπο να ξαναβγείτε με ασφάλεια στο δρόμο.

Πηγή: glassdrive.gr

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]