Brokers Time. Ένα περιοδικό που αξίζει να έχουμε στο γραφείο μας

Το Brokers Time είναι το περιοδικό που εκδίδει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων κάθε τρείς μήνες και αποτελεί ένα εξαιρετικό έντυπο με πλούσια θεματολογία για όλες τις βαθμίδες της διαμεσολάβησης.

Το περιοδικό του ΣΕΜΑ πρωτοεκδόθηκε το 2001 με σκοπό την ενημέρωση της ασφαλιστικής αγοράς και την προβολή του θεσμού του Μεσίτη Ασφαλίσεων στη χώρα μας. Το Broker’s Time είναι συνδρομητικό περιοδικό, κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε ψηφιακή και έντυπη μορφή και απευθύνεται σε στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, μεσίτες και πράκτορες ασφαλίσεων, συντονιστές καθώς και σε υψηλόβαθμα στελέχη δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Η ύλη του περιοδικού περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελληνική και παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, άρθρα διακεκριμένων στελεχών του χώρου, τοποθετήσεις εξειδικευμένων νομικών συμβούλων, αναλογιστών, πραγματογνωμόνων, καθώς επίσης και απόψεις στελεχών επιχειρήσεων.

Στόχος της έκδοσης είναι να προσφέρει έγκυρη, ποιοτική και ιδιαίτερα χρήσιμη ενημέρωση σε θέματα που άπτονται άμεσα της ασφαλιστικής αγορά.

Από εδώ μπορείτε να διαβάσετε επιλεγμένα άρθρα του περιοδικού σε ψηφιακή μορφή.

Από εδώ μπορείτε να εγγραφείτε προκειμένου να σας αποστέλλεται το e-book του Brokers Time.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]