Η BlueByte Software ιδρύθηκε το 1990, από ειδικούς επιστήμονες ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής, με κύριο στόχο την δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογίας για την Ασφαλιστική Αγορά.

Μετά από 25 χρόνια ποιοτικής παραγωγής, σήμερα κατέχει την πρώτη θέση στο λογισμικό για Ασφαλιστικές Εταιρείες & Ασφαλιστικά Πρακτορεία με 4.000 πελάτες.

Η ιστορία της BlueByte Software χαρακτηρίζεται από τον οραματισμό του μέλλοντος.

Η επιτυχία της χτίστηκε με ομαδική εργασία και διάθεση να υπερνικήσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Η BlueByte Software πιστεύει ακλόνητα ότι το πιο σημαντικό της πλεονέκτημα είναι το προσωπικό της με την τεχνογνωσία που διαθέτει. Αυτή η πίστη την καθιέρωσε σαν μοντέλο προς μίμηση σε πολλούς τομείς.

Η BlueByte Software παρακολουθεί άγρυπνα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και επαναπροσδιορίζει ανάλογα με το μοντέλο των εργασιών της. Αυτή η δυναμική πολιτική, της επιτρέπει να διευρύνει το φάσμα των προϊόντων της, καθιστώντας την ευέλικτη με πολλές και διαφορετικές λύσεις.

Η εταιρεία ερευνά και αναπτύσσει νέες καινοτόμες τεχνολογίες πολύ πιο πέρα από τον ανταγωνισμό στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των αναγκών με χαμηλό κόστος και υψηλή λειτουργικότητα.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, με υποκατάστημα στην Αθήνα ενώ στις αρχές του 2005 ιδρύθηκε εταιρεία στην Κύπρο με επωνυμία BlueByte Cyprus.

 Στρατηγικός στόχος της BlueByte Software είναι η ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων, με γνώμονα τις τεχνολογίες αιχμής και τη χρήση της συσσωρευμένης γνώσης από τις υπάρχουσες γραμμές προϊόντων.

Οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινείται η Επενδυτική πολιτική της BlueByte Software είναι:

  • Συνεχής αναβάθμιση της υπάρχουσας υποδομής σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.
  • Διατήρηση του καινοτόμου χαρακτήρα των προϊόντων της εταιρείας μέσω της βελτίωσης του έμψυχου δυναμικού και της υψηλής τεχνογνωσίας.
  • Χαμηλό κόστος παραγωγής και διάθεσης.
  • Αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας σε νέες αγορές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού μειώνοντας τον επιχειρηματικό κίνδυνο μέσω της μη συσσώρευσης των εσόδων σε μία κατηγορία προϊόντων.

To Insurance Works της BlueByte Software είναι το BackOffice που απευθύνεται στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους. Καλύπτει όλες τις ανάγκες που έχει μια επιχείρηση, σε BackOffice, με απόλυτα επαγγελματικό και αξιόπιστο τρόπο, μια και είναι απόλυτα παραμετρικό και διαθέτει την απαραίτητη υποστήριξη.

Είναι μια ενιαία εφαρμογή , αλλά έχει 25 χρόνια εμπειρία και 5000 πελάτες. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί πλέον κάτι που δεν υπάρχει ήδη ενσωματωμένο. Όμως, η αγορά εξελίσσεται και εμείς το ίδιο. Ειδικές κατασκευές γίνονται συνεχώς, όταν παρουσιάζεται κάποια ιδιαιτερότητα.

Η φιλοσοφία της BlueByte Software είναι αγορά και συμβόλαιο υποστήριξης .  Αν παρουσιαστεί κάποια ειδική περίπτωση, μπορούμε να προσφέρουμε και τη λύση της μίσθωσης . Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα υπάρχουν πάντα και για τους πελάτες αλλά και για την εταιρεία. Το θέμα όμως είναι να υπάρχει μια υγιής σχέση , όχι πελάτη -προμηθευτή, αλλά συνεργάτη – συνεργάτη, για να μπορούμε να είμαστε κερδισμένοι όλοι.

Σίγουρα οι εποπτικοί κανόνες είναι ένας ακόμα έλεγχος που προστίθεται . Αλλά έχοντας  ως πελάτες το 95% των μεγάλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας, θεωρείται ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες που έχουν ζητηθεί από τους πελάτες. Άλλωστε ότι νέο προκύψει , ενσωματώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η BlueByte Software είναι εταιρεία με 30 άτομα προσωπικό , σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Έχει στο πελατολόγιο της το 95% των μεγάλων Ασφαλιστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας. Οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι απόλυτα λογικές , γι’ αυτό και έχουμε και πολλές μικρές ατομικές επιχειρήσεις στο πελατολόγιο μας.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης δεν γίνονται από αρχάριους τεχνικούς , αλλά από ομάδα με πολύχρονη εμπειρία και με τυποποιημένες εγγυημένες διαδικασίες.
Σαν BlueByte Software προσφέρουμε συγκεκριμένα προϊόντα δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένη κατηγορία Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων. Δεν προσφέρει πολυπροιόντα που «τα κάνουν όλα», όπως Τιμολόγηση , Έκδοση Συμβολαίων καθώς όπως είναι γνωστό η ποιότητα βρίσκεται στην εξειδίκευση.

Οι πελάτες  δεν προμηθεύονται  ένα cd με μια εφαρμογή. Προμηθεύονται την εμπειρία και την αξιοπιστία που η BlueByte Software μπορεί να προσφέρει. Προμηθεύονται μια εταιρεία που έχει την εμπειρία να δώσει λύσεις και συμβουλές.

Συνεπώς το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι έχει τα εφόδια να μετατρέψει την αρχική δαπάνη αγοράς σε μια κερδοφόρα επένδυση που θα κρίνει την μελλοντική έκβαση της Ασφαλιστικής Επιχείρησης.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]