Ασφαλιστήρια με σεβασμό και φροντίδα στον πελάτη

Η πράκτορας ασφαλίσεων κ. Δανάη Χαριτάκη συνεχίζει τη σπουδαία οικογενειακή παράδοση.

  • Πολύτιμες συμβουλές για τους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων
  • Άνθηση στα προγράμματα ιατρικής περίθαλψης και επαγγελματικής αστικής ευθύνης

Φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ως πράκτορας ασφαλειών. Με εμπειρία, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα η Δανάη Χαριτάκη έχει καταφέρει να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της για οποιοδήποτε θέμα προκύψει παρέχοντας ασφάλεια και αξιοπιστία.

19702052_1349725731743152_8140743458466429060_n

Εξάλλου σε μια εποχή με πολλούς απρόβλεπτους παράγοντες τα ασφαλιστήρια δεν είναι απλώς χαρτιά που υπογράφονται, αλλά κατοχυρωμένες δικλείδες ασφαλείας, προκειμένου  κάθε συμπολίτης να μην κινδυνεύει από ένα ατυχές περιστατικό που τυχόν θα του συμβεί.

«Με το ασφαλιστήριο ασφαλίζουμε τις ζωές μας και θωρακιζόμαστε από διάφορα περιστατικά που μπορούν να κλονίσουν την προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη» επισημαίνει η κα. Χαριτάκη και προσθέτει πως «οι ασφάλειες ως κλάδος έχουν αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Από τον χώρο του αυτοκινήτου και του σκάφους που είναι υποχρεωτική η ασφάλιση από τον νόμο έχουν επεκταθεί πλέον στην νοσοκομειακή περίθαλψη, καθώς και στα συνταξιοδοτικά προγράμματα».

Πάντα κοντά στον πελάτη

Η ίδια συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση αποτελώντας τρίτη γενιά στο χώρο. Η αρχή έγινε με τον παππού της, Ιωάννη Κολτσιδόπουλο που ήταν από τους πρώτους πράκτορες ασφαλίσεων στον Βόλο, τον διαδέχτηκε η μητέρα της Κατερίνα Χαριτάκη και εδώ και 20 Χρόνια η ίδια έχει πάρει τη σκυτάλη.

Με σπουδές στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, μπήκε στα βαθιά του πάντα εξελισσόμενου χώρου των ασφαλίσεων και έχει πετύχει. « Αγάπησα από την πρώτη στιγμή αυτόν τον επαγγελματικό κλάδο, γιατί παρέχει ασφάλεια και φροντίδα στον καταναλωτή. Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει νιώθω τέτοια διάθεση σαν να ξεκίνησα χθες την επαγγελματική μου πορεία» αναφέρει με ύφος αισιοδοξίας η ασφαλιστική πράκτορας.

Συμπληρώνει δε πως « προσπαθώ να εξυπηρετώ τον κάθε πελάτη που έρχεται στο γραφεί μου και το κινητό μου είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ώρο. Δεν κλείνει ποτέ και ανά πάσα στιγμή είμαι στη διάθεση των πελατών μου για να τους λύσω το όποιο πρόβλημα τους προκύψει.

Να ασφαλίζουν τα οχήματα τους

Αυτή τη περίοδο έχει λάβει διαστάσεις το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων και των προστίμων που επίκεινται.

« Μέχρι και τις 14 Ιουλίου οι κάτοικοι ανασφάλιστων οχημάτων μπορούν να προσέρχονται στα ασφαλιστικά γραφεία και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά δίνοντας την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και το δίπλωμα τους μπορούμε να τους ασφαλίσουμε το όχημα με ένα πολύ λογικό ασφάλιστρο, προσαρμοσμένο στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Αν παρέλθει αυτή η προθεσμία και δεν έχουν ασφαλίσει το όχημα τους, κινδυνεύουν άμεσα με την επιβολή τσουχτερού προστίμου» αναφέρει η κα. Χαριτάκη και προσθέτει πως « όσοι έχουν ακινητοποιημένο το όχημα τους στο γκαράζ ή τον πεζόδρομο και δεν το ασφαλίζουν λόγω της ακινησίας το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μεταβούν στην εφορία και να καταθέσουν πινακίδες. Ένα ανασφάλιστο όχημα που προκαλεί ατύχημα, μπορεί να επιφέρει σημαντικές άσχημες καταστάσεις για τον ιδιοκτήτη που θα τις είχε αποφύγει, αν το όχημα είναι ασφαλισμένο. Άλλωστε να σημειώσουμε πως ασφαλίζοντας το όχημα του ένας οδηγός εάν εμπλακεί σε ένα ατύχημα, είναι καλυμμένος για πρόκληση σωματικών βλαβών μέχρι και 1.200.000 ευρώ και για υλικές ζημιές επίσης στο ποσό του 1.200.000 ευρώ».

13962481_1050643458318049_7395713273609387500_n

Ενδιαφέρον για ιατρική περίθαλψη

Ιδιαίτερη αύξηση σημειώνουν και τα ασφαλιστικά προγράμματα που σχετίζονται με την νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη. όπως εξηγεί η κα. Χαριτάκη η νοσοκομειακή περίθαλψη σημαίνει όταν κάποιος αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που χρειάζεται νοσηλεία, τότε μπορεί να επιλέξει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο που φυσικά είναι συμβεβλημένο με την εταιρεία που έχει το ασφαλιστήριο είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, οπού με την κάρτα της ασφάλισης του δεν θα πληρώσει τίποτα. Από την άλλη πλευρά η εξωνοσοκομειακή περίθαλψη σχετίζεται με τις προληπτικές εξετάσεις στα ιδιωτικά ιατρεία και τα διαγνωστικά κέντρα οπού ο κάτοχος κάρτας ασφάλισης επίσης δεν πληρώνει τίποτα ή πληρώνει μια πολύ μικρή συμμετοχή αν χρειαστεί. Και οι δύο κατηγορίες ασφαλίσεων γνωρίζουν ανάπτυξη στην Ελλάδα λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στο ΕΣΥ.

Ανθούν οι ασφάλειες από επαγγελματίες

Ένας ακόμη κλάδος των ασφαλειών που γνωρίζει άνθηση, είναι οι ασφάλειες των επαγγελματιών για αστική ευθύνη. « Οι γιατροί, οι λογιστές, οι δικηγόροι, είναι μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών που προχωρούν σε τέτοιου είδους ασφαλιστικά προγράμματα , ώστε να είναι καλυμμένοι για τυχόν λάθη ή και παραλείψεις που θα κάνουν ασκώντας το επάγγελμα τους» τονίζει η κα. Χαριτάκη. Οι ασφαλιστές ήταν η πρώτη κατηγορία επαγγελματιών, που υποχρεωτικά από τον νομό έχουν την κάλυψη αυτή, διαφορετικά το επιμελητήριο δεν τους ανανεώνει την άδεια τους αν δεν προσκομιστεί.

Ερμού 24, Βόλος

τηλ.& fax: 24210 23494

κιν: 6945 192 251 email: da.har@hotmail.com 

Από την έντυπη μορφή της Εφημερίδας e-thessalia.gr

19059887_1331800076869051_3792506986686605393_n

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]