Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανάμεσα στους «True Leaders» της ελληνικής οικονομίας

Με μία σημαντική διάκριση κλείνει τη χρονιά η Υδρόγειος Ασφαλιστική, καθώς η εταιρεία τιμήθηκε και συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις 82 κορυφαίες επιχειρήσεις – εταιρείες και ομίλους – από όλους τους κλάδους της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στον ετήσιο θεσμό των «True Leaders» του Ομίλου Εταιρειών ICAP.

Πρόκειται για  αναγνώριση που η εταιρεία λαμβάνει για δεύτερη φορά στα εννιά χρόνια της καταξιωμένης διοργάνωσης, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει για το 2018 μέσα από ένα σύνολο 31.000 επιχειρήσεων, ικανοποιώντας τα πολλαπλά, μετρήσιμα και αντικειμενικά – σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματα – κριτήρια του θεσμού. Πιο συγκεκριμένα η Υδρόγειος Ασφαλιστική συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2018 καθώς και ανάμεσα στις εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας, παράλληλα αυξήσει το προσωπικό της από το 2017 στο 2018. Βρίσκεται επίσης στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της με βάση των κύκλο εργασιών και έχει υψηλή Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας (ICAP Score).

«Είναι τιμή και χαρά μας να αναγνωρίζεται η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας καθώς και η θέση της μεταξύ των οργανισμών που αποτελούν πυλώνα της υγιούς επιχειρηματικότητας στη χώρα μας» δήλωσε σχετικά ο κ. Λουκάς Κορομπίλης, Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου Ασφαλιστικής, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο  κατά την επίσημη τελετή της βράβευσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα παρουσία 300 περίπου στελεχών ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσώπων της κυβέρνησης και φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας μας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]