Υδρόγειος Ασφαλιστική: Για άλλη μια χρονιά, στο πλευρό του ΕΣΑΚΕ και του ελληνικού μπάσκετ ως επίσημος χορηγός της EKO Basket League

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική και ο ΕΣΑΚΕ, διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία για 8η συνεχή χρονιά.  Ως επίσημος χορηγός της ΕΚΟ Basket League 2019-2020, η Υδρόγειος Ασφαλιστική αναδεικνύεται σε έναν από τους μακροβιότερους στρατηγικούς εταίρους του ΕΣΑΚΕ.

«Mε μεγάλη χαρά η Υδρόγειος Ασφαλιστική μετρά οκτώ χρόνια κοινής πορείας, δίπλα στον ΕΣΑΚΕ, μέσα στα γήπεδα όπου χτυπά η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ και των Ελλήνων φιλάθλων» δηλώνει σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής. «Δεν είναι τυχαίο ότι η συνεργασία αυτή συνεχίζεται για τόσα χρόνια. Συνεχίζεται γιατί βασίζεται σε γερά θεμέλια και κοινές αξίες που μας συνδέουν με τον ΕΣΑΚΕ και τον κόσμο του μπάσκετ. Συνεχίζεται γιατί αποτελεί έκφραση της μεγάλης μας αγάπης για το άθλημα. Ευχόμαστε να έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα!».

«Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δεν είναι για τον ΕΣΑΚΕ απλά ένας χορηγός», επισημαίνει ο κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. «Είναι ένας στρατηγικός «σύμμαχος» στην προσπάθεια μας η ΕΚΟ Basket League να προσφέρει συγκινήσεις και όμορφες στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους, όπως, επίσης, να μεταδίδει τα μηνύματα του ήθους, της ευγενούς άμιλλας και της καλλιέργειας υψηλών προτύπων στην ελληνική κοινωνία. Το γεγονός ότι η συνεργασία μας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική συνεχίζεται για όγδοη σερί σεζόν επιβεβαιώνει ότι έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ασφαλής Δύναμη της Υδρογείου θα δώσει νέα ώθηση στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν»!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]