Διασαφήνιση αφορούσα σχέση Βασίλη Βαβυλουσάκη με την Σχήμα Α.Ε. Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης

Υπενθυμίζω και διευκρινίζω σε κατοικούντες και παροικούντες την Ιερουσαλήμ αντιστοίχως ότι η συμμετοχή μου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα  (Οκτώβριος 2012  – Φεβρουάριος 2015) στην εταιρεία ΣΧΗΜΑ  Α.Ε.  οριοθετήθηκε και εντάχθηκε σε ένα σαφέστατα καθορισμένο τεχνοκρατικό πλαίσιο το οποίο εγώ ο ίδιος έθεσα ως όρο προσφοράς των υπηρεσιών μου όπως  πράττω στις εκάστοτε συνεργασίες μου και στον ασφαλιστικό χώρο.

Οι γνώσεις, η πείρα και η ακεραιότητα μου υπήρξαν τα μόνα εφόδια  μου στην αρωγή που μου ζητήθηκε σε μια εποχή τετελεσμένων γεγονότων για την παραπάνω εταιρεία.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω αποφασίσει να μην εμπλακώ σε τακτικισμούς και συσχετισμούς ατόμων και καταστάσεων παρότι αναφισβήτητα άπαντες γνωρίζουν τα προαναφερθέντα.

Βασική μου πάγια αρχή κι  αρχή του γραφείου μου , να μην αφήνω αναπάντητο κάθε γεγονός αναληθές που διαστρεβλώνει πλαίσια εργασιών και χρονικές περιόδους από όπου και αν αυτό προέρχεται.

Είμαι παρών και απέναντι σε οποιοδήποτε  ανυπόστατο και ανυπόληπτο σχόλιο και συμπεριφορά  όσον αφορά στην παρακώλυση της επαγγελματικής μου υπόστασης και την πιθανή προσπάθεια τρώσης της προσωπικότητας μου.

Β. Ν. Βαβυλουσάκης (Δρ)

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]