Β.Βαβυλουσάκης: υποστηρικτής των απόψεων περι συνεργασίας των πυλώνων ασφάλισης.

Φέτος σε μια ακόμα συνάντηση Σωματείων – Ενώσεων εργαζομένων για τον τουρισμό και τη ναυτιλία τιμήθηκε για «τα αυτονόητα», όπως συνηθίζει να λέει, ο γνωστός re engineer Βασίλης Βαβυλουσάκης, που με αξιοπιστία στήριξε εδώ και χρόνια την ιδέα συνεργασίας των πυλώνων ασφάλισης.

Για αρκετά χρόνια υπήρξε επικεφαλής οργανισμών και σήμερα συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς για την εξυγίανση που τα τεχνοκρατικά μοντέλα διαχείρισης, που εισέφερε, διασφάλιζαν με τον καλύτερο τρόπο τη λειτουργία τους.

Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης, άνθρωπος προσφοράς στον πλησίον, τόνισε ότι πάντα είναι παρών σε ότι αφορά στην ασφάλιση. Άριστες έχουν υπάρξει οι αναφορές στο πρόσωπο του Β. Βαβυλουσάκη από τους επίσης, μεγάλους γνώστες του χώρου της κοινωνικής ασφάλισης Διονύση Μαυρογένη και Άγγελο Καστάνη. Ως προσκεκλημένος ο Β. Βαβυλουσάκης έχει καταθέσει τις απόψεις του στην ακαδημαϊκή κοινότητα, όπου έτυχαν της πλήρους αποδοχής του κοινού και των πανεπιστημιακών, που έχουν εντρυφήσει πάνω σε μεθοδολογία διαχείρισης οργανισμών και επιχειρήσεων.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]