Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική συνδράμει σταθερά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

Η κα Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων με την κα Αδαμαντία Αντωνέλου, Υπεύθυνη Διοικητικού Οικονομικού του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (ΠΕΝ) Καλλιθέας κατά την παράδοση του υγειονομικού υλικού

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική βρέθηκε για μια ακόμη φορά αρωγός στο πλευρό των παιδιών που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (Π.Ε.Ν.) Καλλιθέας.

Αυτή τη φορά, η Συνεταιριστική  Ασφαλιστική επέλεξε να συνδράμει μέσω της δωρεάς ειδών πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που είναι και το πιο άμεσο ζητούμενο αυτήν την εποχή.  Συγκεκριμένα  παραδόθηκαν μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών, μασκών και γαντιών μίας χρήσης, καθώς και άλλα απαραίτητα είδη.  Η δωρεά της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα καθώς η εταιρία προσβλέπει σε μια διαχρονική σχέση με το Πρότυπο Νηπιοτροφείο.

Το Π.Ε.Ν. αποτελεί μια προνοιακή δομή που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί παιδιά ηλικίας 2,5 έως 6 ετών από όλη την Ελλάδα.  Με δεδομένες τις αυξημένες συναισθηματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών αυτής της ηλικίας, είναι σαφές ότι το Π.Ε.Ν. επιτελεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο που αξίζει τη στήριξη όλων μας.

Η κα. Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής δήλωσε σχετικά με τη νέα σύμπραξη: «Όλοι εμείς στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική, διοίκηση και εργαζόμενοι, θέλουμε να μιλάμε με τα έργα μας.  Με τη δωρεά αυτή, τη δεδομένη χρονική στιγμή, εν μέσω πανδημίας, προς μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα, όπως είναι τα παιδιά, κάνουμε απλώς το χρέος μας.  Και βεβαίως θα συνεχίσουμε να το επιτελούμε προσφέροντας όσο και όπως μπορούμε».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]