Στις εταιρείες Loizou & Co και MAP Innovation ανέθεσε το ΚΕΒΕ την προώθηση των startups

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) ανέθεσε στις εταιρείες Loizou & Co and MAP Innovation την ανάπτυξη εκστρατείας συμμετοχικής χρηματοδότησης crowdfunding για κυπριακά start-ups, όπως ετοιμασία επιχειρηματικού πλάνου, ετοιμασία επικοινωνιακού πλάνου και στρατηγικής και επιλογή κατάλληλης πλατφόρμας crowdfunding.

Το ΚΕΒΕ, στα πλαίσια συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο ‘Blue Crowdfunding’ που συγχρηματοδοτείται από το διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg MED 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ERDF), ανακοίνωσε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή συνολικά τριών (3) επιχειρηματικών ιδεών οι οποίες θα λάβουν χορηγία για την ανάπτυξη και υλοποίηση των δικών τους εκστρατειών crowdfunding.

Η πρόσκληση αφορά μικρομεσαίες και start-up επιχειρήσεις, νεοσύστατες εταιρείες, κοινωνικές επιχειρήσεις, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, και νέους επιχειρηματίες  στον κλάδο της Γαλάζιας Οικονομίας (π.χ. θαλάσσιο τουρισμό, θαλάσσιες μεταφορές, σκάφη αναψυχής, ιχθυοκαλλιέργεια, θαλάσσιες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κλπ.).

Η χορηγία κάθε εκστρατείας θα δοθεί σε μορφή υπηρεσιών από τους συμβούλους Loizou & Co, MAP Innovation. Εξάλλου, η παραγωγή του διαφημιστικού υλικού, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο προβολής της εκστρατείας crowdfunding, θα γίνει από το Karpouzi Studio.

Loizou & Co

Η Loizou & Co είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα χρηματοοικονομικής στρατηγικής με έδρα το Λονδίνο. Διαθέτει εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών, αύξησης κεφαλαίου, εταιρικής στρατηγικής και ψηφιακών λύσεων, που στηρίζονται στην καινοτομία και την ανάλυση δεδομένων ανάμεσα σε άλλα. Η Loizou & Co διαθέτει το δικό της εκκολαπτήριο-επιταχυντήριο νεοφυών επιχειρήσεων: YNotLab start-ups incubator-accelerator. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://loizouco.com/.

MAP Innovation

Η MAP Innovation είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της στρατηγικής καινοτομίας και ανάπτυξης. Οι υπηρεσίες που προσφέρει κινούνται σε δύο άξονες: α) την στρατηγική καινοτομία μέσω του σχεδιασμού μεθοδολογιών για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και νέων επιχειρηματικών μοντέλων, και β) την στρατηγική ανάπτυξη μέσα από τον εντοπισμό ευκαιριών, την ανάλυση των τάσεων της αγοράς, των εσωτερικών διαθέσιμων πόρων (οικονομικών και ανθρώπινων) και του πιθανού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://mapinnovation.eu/.

Karpouzi Studio

Το Karpouzi Studio είναι ένα δημιουργικό πρακτορείο στην πρωτεύουσα της Κύπρου, Λευκωσία. Μετά απο την πολύχρονη εμπειρία του Κωνσταντίνου και Πέτρου Νικολάου στο εξωτερικό, τα δύο αδέλφια πήραν την πρωτοβουλία να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και δημιουργήσουν μαζί ένα ιδιαίτερο πολυχώρο. Ο αρχικός στόχος του Karpouzi Studio είναι να δημιουργήσει μια κοινότητα απο δημιουργικούς επαγγελματίες και οργανισμούς, έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει συμβουλευτικές και σχεδιαστικές υπηρεσίες για branding αλλά και κινηματογραφικές, διαφημιστικές παραγωγές. Επίσης, μέσω του εργαστηρίου καινοτομίας, το Karpouzi Studio θα είναι σε θέση να αναπτύσει ποικιλία βιομηχανικών προιόντων αλλά και μοναδικών έργων τέχνης τα οποία θα εκθέτονται και θα πωλούνται στις βιτρίνες του πολυχώρου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]