Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ‘NP Ασφαλιστική’ προσηλωμένος στις ανάγκες του συνεργάτη και του πελάτη

Με την παρουσία και την ομιλία του Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της ‘NP Ασφαλιστική’ κ. Ν. Ζάχου στο Insurtech 2019 (η τεχνολογία στην ασφαλιστική αγορά), η εταιρία επιβεβαίωσε τον τεχνολογικό σχεδιασμό της ώστε να βρίσκεται μέσα στις τεχνολογικές και ασφαλιστικές εξελίξεις και να λειτουργεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει η τεχνολογία εργαλείο για τους συνεργάτες της Εταιρίας.

Ο κ. Ν. Ζάχος επεσήμανε ότι η NP Ασφαλιστική έχει προχωρήσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό προσφέροντας επιλογές προς τους συνεργάτες της που τους βοηθούν να παρακολουθούν το βάθος του χαρτοφυλακίου τους, να πραγματοποιούν άμεσα τα συμβόλαια και τις πληρωμές τους, να βλέπουν τα νέα προϊόντα της Εταιρίας και να μπορούν να κατευθύνουν τους πελάτες προς τις ανάγκες τους.

Στην ερώτηση πως υιοθετεί το δίκτυο τις customer centric τεχνολογίες και πως μπορεί να αξιοποιήσει τα data analytics η ασφαλιστική αγορά, ο κ. Νίκος Ζάχος τόνισε ότι η μετεξέλιξη των τεχνολογιών σε συνδυασμό με την αλλαγή των συνηθειών των καταναλωτών οδηγούν νομοτελειακά τις εταιρίες να χρησιμοποιήσουν τεχνολογίες που θα είναι φιλικές προς τους καταναλωτές ασφαλισμένους και ταυτόχρονα θα είναι εργαλεία ανάπτυξης για τους συνεργάτες τους.

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή της εμπορικής πολιτικής μίας ασφαλιστικής απέναντι σε ένα ψηφιακά κατηρτισμένο πελατολόγιο, ο κ. Ν. Ζάχος επεσήμανε ότι μία ασφαλιστική επιχείρηση, που προσβλέπει στις μελλοντικές εξελίξεις θα πρέπει να ενσωματώσει τις τεχνολογικές μεταβολές έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτή. «Στην NP Ασφαλιστική, έχουμε ξεκάθαρη στρατηγική ότι η τεχνολογία είναι βοηθός μας και όχι αυτοσκοπός. Προσφέρουμε την τεχνολογία στον καταναλωτή μέσα από το νέο site της Εταιρίας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ενημερώνεται άμεσα για τα προϊόντα μας και του δίνουμε την δυνατότητα να βρει τον συνεργάτη ο οποίος θα τον βοηθήσει σε κάθε φάση της ασφάλισής του. Επίσης μέσα από το εκσυγχρονισμένο Portal , ο συνεργάτης μας μπορεί να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το χαρτοφυλάκιό του»

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]