Η MetLife μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο για το 2020, με βάση την κατάταξη του περιοδικού Fortune.

Η MetLife, Inc. (NYSE: MET) συμπεριλαμβάνεται στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο για το 2020, σύμφωνα με την κατάταξη “World’s Most Admired Companies” του αναγνωρισμένου περιοδικού Fortune.

Συγκεκριμένα, η MetLife ήταν μεταξύ των επτά ασφαλιστικών οργανισμών που συμπεριελήφθησαν στη λίστα των πιο αξιοθαύμαστων για τη φήμη και τις επιδόσεις τους εταιριών, από 52 διαφορετικούς κλάδους.

Για την κατάρτιση της λίστας, το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με την εταιρία Korn Ferry πραγματοποίησε έρευνα σε διευθυντές, στελέχη και αναλυτές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου τους, στη βάση εννέα κριτηρίων: καινοτομία, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, χρήση των εταιρικών διαθέσιμων, εταιρική υπευθυνότητα, ποιότητα διοίκησης, οικονομική ευρωστία, μακροπρόθεσμες επενδύσεις, ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

«Η MetLife έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου, ως εταιρία που υπηρετεί με ευθύνη την αποστολή της, δημιουργώντας παράλληλα αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Μας τιμά το γεγονός ότι η πρόοδος αυτή αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους του κλάδου μας, οι οποίοι γνωρίζουν το περιβάλλον και τις προκλήσεις της αγοράς. Είναι μια διάκριση που μας κάνει υπερήφανους» δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της MetLife, Michel Khalaf.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://fortune.com/worlds-most-admired-companies/

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]