Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA BROKERS ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η MEGA Brokers, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαμεσολάβησης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους.

H MEGA Brokers θα αποτελέσει Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω μιας ευρείας γκάμας λύσεων.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της MEGA Brokers κος Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, που αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς και κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Η έναρξη αυτής της συνεργασίας θα οδηγήσει σε μια σειρά από κοινές δράσεις των δυο οργανισμών”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τη MEGA Brokers στη χορηγική μας οικογένεια και είμαστε βέβαιοι ότι η μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της στην αγορά της διαμεσολάβησης ασφαλιστικών υπηρεσιών εξασφαλίζει μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία εδώ https://megabroker.gr/

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]