Ο Κ. Σαΐας μέλος του Business Advisory Council του MBA International program του ΟΠΑ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α., κ. Κάρολος Σαΐας, μέσα στο 2019 έγινε μέλος του Business Advisory Council του MBA International program του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο Συμβούλιο συμμετέχουν επιχειρηματικές προσωπικότητες που ηγούνται  βιομηχανιών, επιχειρήσεων και οργανισμών.

Σκοπός της συμμετοχής του κ. Σαΐα είναι να συμβάλει στις συζητήσεις που αφορούν τις γενικές κατευθύνσεις του προγράμματος i-MBA, να μοιραστεί τις γνώσεις, τις ιδέες και την εμπειρία του και να συνεισφέρει στη διαμόρφωση της εμπιστοσύνης στον χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Η εμπιστοσύνη και η αξιολόγηση του έργου της ασφαλιστικής αγοράς είναι θεμέλιος λίθος επί του οποίου μπορούν να οικοδομήσουν οι νέοι επιστήμονες, αλλά και να προσπορίσουν επαγγελματικά οφέλη ως στελέχη.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύθηκε άρθρο του στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Πανεπιστημίου, με θέμα «Insurance and mitigation of business risk». Το άρθρο απευθύνεται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι επίσης διαθέσιμο στο ευρύ κοινό.

Παρατίθεται το link του άρθρου, όπως εμφανίζεται στο site του πανεπιστημίου: https://imba.aueb.gr/newsletterpost/insurance-and-mitigation-of-business-risk-by-mr-karolos-saias-ceo-at-interasco/

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]