Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την Anytime της INTERAMERICAN

Η Anytime της INTERAMERICAN, με σταθερό στόχο να βρίσκει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλο και περισσότερων ανθρώπων, ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή πιο ασφαλείς για την προστασία της περιουσίας τους, παρουσιάζει μια νέα πρόταση για την ασφάλιση κατοικίας, προσφέροντας τρία μοναδικά προγράμματα.

Τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Anytime Home είναι ευέλικτα, με ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα, με πλήρεις καλύψεις και ξεκάθαρους όρους, ειδικά σχεδιασμένα για ιδιοκτήτες, ενοικιαστές, καθώς και για όσους έχουν στεγαστικό δάνειο.

Συγκεκριμένα, η Anytime διαθέτει τα προγράμματα ασφάλισης:

  • Economic, για βασική κάλυψη με το οικονομικότερο κόστος
  • Value, για υψηλότερη προστασία από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες
  • Premium, για απόλυτη κάλυψη απέναντι σε κάθε κίνδυνο για ό,τι κι αν συμβεί.

Και τα τρία προγράμματα εξασφαλίζουν το κτίριο, το περιεχόμενο ή και τα δύο. Σε όλα τα νέα προϊόντα προβλέπεται η παροχή των προαιρετικών καλύψεων για σεισμό και ζημιές από νερά και διαρροή σωληνώσεων.

Εκτός όμως από τα πολύ οικονομικά ασφάλιστρα, τη διαφάνεια στους όρους και την ευελιξία στις καλύψεις, τα καινούρια προγράμματα ασφάλισης σε πρώτο κίνδυνο εξασφαλίζουν δίκαιη, σωστή και γρήγορη αποζημίωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα Anytime Home μπορείτε να βρείτε στο anytime.gr.

H Anytime βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Ειδικότερα για την κατοικία, που αποτελεί για τους περισσότερους το σημαντικότερο ίσως περιουσιακό στοιχείο οικονομικής, αλλά και συναισθηματικής επένδυσης, τα νέα προγράμματα της Anytime ανταποκρίνονται σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]