Η ACHMEA, μητρική της INTERAMERICAN, παρέχει 1.000 φορητούς υπολογιστές σε παιδιά

Η μητρική εταιρεία της INTERAMERICAN διαθέτει για παιδιά που δεν έχουν υπολογιστή ή tablet στο σπίτι, 1.000 φορητούς υπολογιστές. Πρόκειται για ενέργεια η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της KPN και της SiSoIT Services, που αποτελούν συνεργάτες και προμηθευτές της ACHMEA. Οι φορητοί υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με το λογισμικό που απαιτείται για την εκτέλεση σχολικών εργασιών.

Η προώθηση των υπολογιστών είναι μέρος της πρωτοβουλίας #allemaaldigitaal, στην οποία ο τομέας των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας, η ολλανδική κυβέρνηση και οι κοινωνικοί οργανισμοί συνεργάζονται για τη συλλογή και διάθεση φορητών υπολογιστών σε Ολλανδούς οι οποίοι δεν μπορούν να είναι μέσα στον επίκαιρο ψηφιακό τρόπο ζωής.

Η Bianca Tetteroo, μέλος του Δ.Σ. της ACHMEA, δήλωσε σχετικά: «Τα παιδιά εξαρτώνται από την ψηφιακή επαφή περισσότερο από το συνηθισμένο σε άλλες ηλικίες. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να έχουν έναν υπολογιστή στο σπίτι, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν ψηφιακά στο σχολείο και να διατηρούν την κοινωνική επαφή τους, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Για τη μητρική εταιρεία της INTERAMERICAN και για την ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, οι περιορισμοί και η αναζήτηση λύσεων τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας λόγω της πανδημίας αναδεικνύει την αναγκαιότητα ευέλικτης λειτουργίας μέσα στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον και τη βέλτιστη εργαλειοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας, για κάθε ηλικία.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]