Χορηγία ασφάλισης στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» από την INTERAMERICAN

Σε χορηγική υποστήριξη με ασφαλιστική κάλυψη των οχημάτων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», καθώς και σε ασφάλιση των παιδιών των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων «ΠΝΟΗ» του φορέα, προχώρησε η INTERAMERICAN για το 2020.

Η παροχή ασφάλισης αφορά στα τέσσερα οχήματα του οργανισμού, που καλύπτουν τις καθημερινές λειτουργικές ανάγκες για μετακινήσεις ωφελούμενων των Οικοτροφείων «Ιπποκράτης Ι & ΙΙ», καθώς και μεταφοράς αγαθών σε ανθρώπους με σχετικές ανάγκες, στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Ιλίου. Αντιστοίχως, στα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα «ΠΝΟΗ» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης καλύπτει τον οργανισμό για τα 250 παιδιά που εξυπηρετούνται σε καθημερινή βάση στα έξι Κέντρα του φορέα σε Περιστέρι, Ίλιον, Αγίους  Αναργύρους, Νέο Ηράκλειο και Ηλιούπολη.

Η INTERAMERICAN  στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»  από το 2011, με διάφορες ασφαλιστικές καλύψεις και άλλες παροχές, τόσο σε δομές όσο και σε πρωτοβουλίες με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, τις οποίες έχει υλοποιήσει ο φορέας κατά τα τελευταία χρόνια. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, για την ΕΔΡΑ και τον χώρο των μη κυβερνητικών οργανώσεων, να παρέχεται συνδρομή όπως αυτή της INTERAMERICAN, που διευκολύνει το έργο μας» επισημαίνει, εκ μέρους της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», η Μαρία Κερασόγλου, Πρόεδρος Δ.Σ.

Τα Οικοτροφεία Ιπποκράτης Ι & ΙΙ της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»  λειτουργούν στην Αττική από το 2003 και παρέχουν στέγαση και υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας σε 37 ψυχικά πάσχοντες, φροντίζοντας παράλληλα για την κοινωνική επανένταξή τους. Στις Δομές Παροχής Βασικών  Αγαθών η ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ» εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες άτομα μέσω του Κοινωνικού Συσσιτίου, Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου, με συμπράττοντες τους Δήμους Ιλίου και Δάφνης Υμηττού. Τέλος στα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα «ΠΝΟΗ» παρέχονται υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής, Συμβουλευτικής Γονέων και Ψυχολογικής Στήριξης από το 2006, σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και τις οικογένειές τους, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]