Ασφάλεια μηχανής έφερε η Hellas Direct, η digital ασφαλιστική επόμενης γενιάς!

Η Hellas Direct, η digital ασφαλιστική επόμενης γενιάς, ανακοίνωσε ότι έφερε το νέο πολυαναμενόμενο προϊόν ασφάλειας μηχανής που περίμεναν οι πάνω από 150.000 πελάτες της, κάνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο άνοιγμα στην αγορά των 1,6 εκατ. δίκυκλων οχημάτων που κυκλοφορούν στη χώρα!

Πάντα online, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και ταχύτατη αποζημίωση που τη διακρίνει, η Hellas Direct δεσμεύεται να κάνει την ασφάλεια εύκολη, απλή και χρήσιμη για όλους τους οδηγούς μοτοσικλέτας – ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη για τις υπόλοιπες ασφαλιστικές του κλάδου.

Όπως και στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έτσι και στην ασφάλεια μηχανής, η Hellas Direct παρουσιάζει ένα πλήρως ευέλικτο προϊόν, το οποίο μπορεί ο οδηγός να προσαρμόσει στις ανάγκες του και τον προϋπολογισμό του: διαλέγοντας διάρκεια από 30 έως 365 ημέρες, προσθέτοντας ή αφαιρώντας προαιρετικές καλύψεις, όπως για παράδειγμα την Οδική Βοήθεια, και πληρώνοντας online ή στην τράπεζα, με όποιον τρόπο προτιμά.

Μαζί με το νέο προϊόν της, η Hellas Direct παρουσιάζει ένα νέο αναβαθμισμένο site, ακόμη πιο διαδραστικό και φιλικό για τον καταναλωτή, δείχνοντας ότι η ομάδα της αξιοποιεί την τεχνολογία για να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της διαρκώς και για να προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον καταναλωτή.

Το νέο πρόγραμμα ασφάλειας της Hellas Direct αφορά όλα τα είδη μηχανής, από σκούτερ μέχρι μηχανές enduro, και περιλαμβάνει όλες τις βασικές καλύψεις που χρειάζονται και με τον νόμο οι οδηγοί.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο κεφάλαιο της Hellas Direct! Πλέον είμαστε εδώ για όλες τις βασικές ανάγκες του πελάτη μας, προσφέροντας ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να του προσφέρουμε μία ακόμη καλύτερη, ενιαία, εξυπηρέτηση, με μία ομάδα που είναι δίπλα του πάντα 24/7 για ό,τι χρειαστεί», σχολίασε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, Αλέξης Πανταζής.

«Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμάς και την ομάδα μας. Η ασφάλεια μηχανής ήταν πάντα προτεραιότητα στα σχέδιά μας, καθώς ήταν κάτι που ζητούσαν από εμάς οι πελάτες μας και γενικότερα οι καταναλωτές στους οποίους απευθυνόμαστε. Το τελευταίο διάστημα σχεδιάζαμε το ιδανικό προϊόν, εύκολο στη χρήση, γρήγορο, με την άμεση εξυπηρέτηση που έχει ανάγκη ο σύγχρονος καταναλωτής. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας!», τόνισε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, Αιμίλιος Μάρκου.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και τη χρήση advanced analytics. Προσφέρει ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και κατοικίας στην Ελλάδα και ασφάλεια κατοικίας στην Κύπρο. Έχει την υποστήριξη μίας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, όπως η Portag3 Ventures, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst, ο πρώην οικονομολόγος της Goldman Sachs Lord O’Neill και ο βετεράνος στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια Jon Moulton. Και αντλεί έμπνευση από το άριστο λειτουργικό μοντέλο της Amazon, με στόχο να εφαρμόσει ένα αντίστοιχο μοντέλο στην ασφαλιστική αγορά. Πρόσφατα διακρίθηκε ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη για το 2019, από τους Financial Times.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]