Βιωματικά σεμινάρια οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Η Groupama Ασφαλιστική, συνεχίζοντας τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας στο πλαίσιο του προγράμματος «Tο ‘χεις με την οδήγηση;» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια για την αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Στα σεμινάρια, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Porto Palace,  πήραν μέρος εργαζόμενοι, συνεργάτες αλλά και πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν το πάντα επίκαιρο ζήτημα της ασφαλούς οδήγησης, τόσο θεωρητικά μέσα από εξειδικευμένες παρουσιάσεις, όσο και βιωματικά, μέσα από τις μοναδικές εμπειρίες οδικής προσομοίωσης που προσφέρει το Ινστιτούτο.

Μετά τη θετική ανταπόκριση που έχει συγκεντρώσει ο κύκλος σεμιναρίων με το Ι.Ο.ΑΣ, η Groupama Ασφαλιστική δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις στοχευμένες δράσεις της και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, πάντα με γνώμονα την ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Η καλλιέργεια οδικής κουλτούρας είναι υπόθεση όλων μας.

Video από την εκδήλωση εδώ:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]