Τιμητική διάκριση της Groupama Ασφαλιστικής στο Yachting Awards Gala 2019

H Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Yachting Awards 2019, έλαβε τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον θαλάσσιο τουρισμό και στην αγορά του σκάφους αναψυχής. Η  εκδήλωση που διοργανώθηκε από το περιοδικό Skipper ONDECK,  πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία πλήθους στελεχών από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό χώρο.

Η αγορά της θαλάσσιας αναψυχής αποτελεί ένα πολυδιάστατο και πρόσφορο επαγγελματικό πεδίο για την ελληνική επιχειρηματική σκηνή, η οποία αναπτύσσεται συνεχώς και αναγνωρίζεται πλέον ως μία από τις σημαντικότερες παγκοσμίως. H Groupama Ασφαλιστική, με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, βρίσκεται στο πλευρό της σημαντικής για την Ελλάδα βιομηχανίας, ενώ παράλληλα, με όχημα τη Groupama Sailing Team, στηρίζει νέους «χρυσούς» αθλητές, όπως οι πρωταθλητές ιστιοπλόοι Δημήτρης Παπαδημητρίου και Δημήτρης Μπήτρος, οι οποίοι διαπρέπουν συστηματικά και το μέλλον τους ανήκει.

Ο Κωστής Γκορτζής, Διευθυντής Marketing,  Επικοινωνίας & ΕΚΕ της Groupama Ασφαλιστικής κατά την παραλαβή της διάκρισης δήλωσε: «Η αγάπη των Ελλήνων για τη θάλασσα είναι αυταπόδεικτη και ο καρπός της επιχειρηματικότητας ανθίζει όταν αυτή συνδυάζεται με φρέσκιες ιδέες και όραμα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Groupama Ασφαλιστική να συγκαταλέγεται στους Πρωταγωνιστές του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε από πλευράς μας στην ανάπτυξή του. Ευχαριστούμε το Skipper ONDECK για την επιτυχημένη διοργάνωση και ευχόμαστε ο συγκεκριμένος θεσμός να καθιερωθεί.».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]