Τα Groupama safety boxes επανεμφανίζονται σε αγαπημένες παραλίες

Τα Groupama  Safety Boxes έχουν ήδη κάνει -για ένα ακόμα καλοκαίρι- την εμφάνισή τους σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής και όχι μόνο, «εξασφαλίζοντας» ξέγνοιαστες βουτιές για τους λουόμενους.

Η Groupama Ασφαλιστική επέκτεινε φέτος το δίκτυο των συνεργαζόμενων παραλιών, αυξάνοντας παράλληλα τον συνολικό αριθμό των ειδικών κουτιών φύλαξης, τα οποία πλέον ξεπερνούν τα 1.100. Είναι κατάλληλα να φυλάξουν με ασφάλεια όλα τα προσωπικά αντικείμενα αξίας, όπως το πορτοφόλι, το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου. Το κλειδί ασφαλείας είναι αδιάβροχο, σε σχήμα ρολογιού, με ειδικό λουράκι σιλικόνης, που επιτρέπει στους λουόμενους να το έχουν συνέχεια μαζί τους ενώ κολυμπούν.

Τα safety boxes της Groupama Ασφαλιστικής, βρίσκονται ήδη τοποθετημένα στις ομπρέλες των δημοφιλών πλαζ και πιο συγκεκριμένα: στη Βάρκιζα (Varkiza Resort), τη Βουλιαγμένη (Rica Nera), το Λαγονήσι (Tahiti Bar), τον Σχοινιά (Γαλάζια Ακτή και Coconut), τη Νέα Μάκρη (Divers Club), την Παραλία Λουμπάρδας (Mojito Bay) και τις Σπέτσες (Kaiki Beach).

Με την ενέργεια αυτή της Groupama Ασφαλιστικής, η διασκέδαση στην παραλία γίνεται ακόμα πιο ξέγνοιαστη. Καλό καλοκαίρι με ασφαλείς βουτιές!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]