Και σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, η Groupama Ασφαλιστική παραμένει δίπλα σας

Σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, η Groupama Ασφαλιστική παραμένει Σίγουρα δίπλα σας, έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα και απαραίτητα μέτρα προστασίας στο κτήριο των γραφείων μας, με απόλυτη προτεραιότητα, όπως πάντα, την ασφάλεια και την υγεία των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων της.

Λειτουργεί ανταποκρινόμενη στις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας της, παράλληλα όμως οι εργαζόμενοι τηρούν ευλαβικά τις οδηγίες της Πολιτείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σχετικά με την πρόληψη και την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού CΟVID-19.

Με βάση της διεθνείς οδηγίες για την αποφυγή των μετακινήσεων και των συναθροίσεων, η εταιρεία προτρέπει τους πελάτες και τους συνεργάτες της να αξιοποιήσουν τους παρακάτω τρόπους εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει:

Τηλεφωνικά: 2103295111
Μέσω email: info@groupama.gr
Mέσω του Χώρου Πελατών: https://clientsportal.groupama.gr/
Επιπλέον, για τις συναλλαγές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική πληρωμή https://payservice.groupama.gr/.

Αν είναι απολύτως απαραίτητο να μάς επισκεφθείτε στα γραφεία μας, θα σας παρακαλέσουμε θερμά να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις παρακάτω οδηγίες.

Τηρήστε αυστηρά τους κανόνες ατομικής υγιεινής όταν βρεθείτε στον χώρο της εταιρείας, και συγκεκριμένα:

Χρησιμοποιήστε τα αντισηπτικά διαλύματα που βρίσκονται στο χώρο υποδοχής και στους κοινόχρηστους χώρους της εταιρείας.

Καλύψτε το στόμα σας με τον αγκώνα ή με ένα χαρτομάντηλο, όταν βήχετε ή φτερνίζεστε. Πετάτε το χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο, αμέσως, σε καλάθι απορριμμάτων.

Αποφύγετε την επαφή με άλλα άτομα, δια χειραψίας, ασπασμού κ.λπ., ακόμη και αν δεν παρουσιάζουν, αυτοί, ή εσείς, οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα.

Αν τυχόν εμφανίσετε συμπτώματα όπως περιγράφονται στη επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), www.eody.gov.gr, θα πρέπει να καλέσετε τον προσωπικό σας γιατρό, ώστε να σας κατευθύνει όπως πρέπει.

Κινούμαστε όλοι σε αχαρτογράφητα νερά, όμως η συλλογική υπευθυνότητα και η ατομική πειθαρχία στα επιβεβλημένα μέτρα είναι μονόδρομος για να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση αυτή, παραμένοντας υγιείς και ασφαλείς.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]