Η Groupama Ασφαλιστική υποδέχεται τώρα τους καινούργιους ασφαλισμένους της με ενημερωτικά tutorial videos.

Η Groupama Ασφαλιστική, υποδέχεται πλέον τους νέους ασφαλισμένους της στους κλάδους Υγείας, Αυτοκινήτου και Πυρός, με ενημερωτικά βίντεο που δίνουν, με άμεσο και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με κάθε τύπο συμβολαίου και τη σωστή του χρήση, εφόσον αυτό χρειαστεί.

Το επίσημο email που αποστέλλεται στον ασφαλισμένο κατά την έναρξη της σχέσης του με την Groupama Ασφαλιστική, θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο βίντεο, που αφορά στο συμβόλαιό του, το οποίο θα τον καθοδηγεί, βήμα-βήμα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ορθή και πλήρης αξιοποίηση κάθε συμβολαίου. Έτσι, θα επιτυγχάνεται και η ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου από την Groupama Ασφαλιστική από την πρώτη στιγμή που θα παρουσιαστεί ανάγκη, για την υγεία, το αυτοκίνητο ή την περιουσία του.

Μπορείτε να δείτε τα τρία νέα ενημερωτικά βίντεο στους συνδέσμους που ακολουθούν:

  • Υγεία:

  • Αυτοκίνητο:

  • Κατοικία:

Τα τρία, μοντέρνας αισθητικής βίντεο, είναι ένα ακόμα εργαλείο της Groupama Ασφαλιστικής που καθιστά την ασφάλιση και τη σχέση με την ασφαλιστική εταιρεία απλή, κατανοητή και προσιτή για όλους. Η εταιρεία συνεχίζει προσηλωμένη στη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της, παραμένοντας «Σίγουρα Δίπλα» τους, από την πρώτη στιγμή.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]