Η Groupama Ασφαλιστική μειώνει τα ασφάλιστρα στα συμβόλαια αυτοκινήτων

Η Groupama Ασφαλιστική, με γνώμoνα την ασφάλεια και την οικονομική διευκόλυνση των πελατών της σε αυτή την πρωτόγνωρη παγκόσμια και εγχώρια συγκυρία, προσφέρει από 30/03/2020 νέα μειωμένα τιμολόγια στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική προβλέπει έκπτωση 5% επί των καθαρών ασφαλίστρων Αστικής Ευθύνης στους πελάτες συμβολαίων με ετήσια αποπληρωμή από όλη την Ελλάδα, εκτός της Κρήτης όπου ήδη εφαρμόζεται σχετική έκπτωση. Επιπλέον, για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, τους δύο πολυπληθέστερους της χώρας, η έκπτωση αφορά και:

α) συμβόλαια με ετήσιο ή εξάμηνο τρόπο πληρωμής για ιδιοκτήτες οχημάτων κάτω των δέκα ετών (από την ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας),

β) συμβόλαια με ετήσιο ή εξάμηνο τρόπο πληρωμής για ιδιοκτήτες από 36 έως 55 ετών,

γ) ειδικά, για τον νομό Θεσσαλονίκης η έκπτωση επεκτείνεται και σε ιδιοκτήτες που έχουν περάσει το 26ο έτος ηλικίας.

Επισημαίνεται ότι, σε όλα τα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια, καθώς και στις ανανεώσεις των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ισχύει η επιβάρυνση του επασφαλίστρου νέου οδηγού (έως 25 ετών) και νέου διπλώματος, η οποία διαμορφώνεται από 20% σε 30%. Επιπρόσθετα, στα συμβόλαια με τριμηνιαία αποπληρωμή η επιβάρυνση τμηματικών καταβολών ορίζεται σε 30% επί των καθαρών ασφαλίστρων Αστικής Ευθύνης.

Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει, υπό οποιαδήποτε συνθήκη, έμπρακτα στο πλευρό των πελατών της, προσφέροντάς τους διευκολύνσεις σε συμβόλαια, οι παροχές των οποίων συνιστούν σημαντική διαφορά στην καθημερινότητά τους.  Με σεβασμό στις συστάσεις της Πολιτείας, η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει αξιόπιστα τις υπηρεσίες της εξ αποστάσεως, προστατεύοντας τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]