Όμιλος Generali | Διατήρηση κερδοφορίας με λειτουργικό αποτέλεσμα € 1,448 εκατ.

Δελτίο τύπου απέστειλε ο Όμιλος Generali σχετικά με τα αποτελέσματα του Ομίλου με το πέρας του διαστήματος των τριών μηνών κατά το οποίο καταγράφηκε η έξαρση της πανδημίας Covid-19.

Παρά τη διεθνή συγκυρία ο Όμιλος κατάφερε να διατηρήσει την κερδοφορία με λειτουργικό αποτέλεσμα € 1,448 εκατ. (+7.6%) και τη σταθερή κεφαλαιακή του θέση.

O CFO του Ομίλου Generali Cristiano Borean δήλωσε:

Σε μια από τις πιο δύσκολες και αβέβαιες περιόδους των τελευταίων δεκαετιών, με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης Covid-19 και τον επακόλουθο ισχυρό μακροοικονομικό και οικονομικό αντίκτυπό της, το επιχειρηματικό μας μοντέλο εξασφάλισε τη λειτουργική συνέχεια του Ομίλου και μας επέτρεψε να διατηρήσουμε το ρόλο μας ως ένας Life-Time Partner στους πελάτες μας. Αυτό είναι επίσης το αποτέλεσμα της συνεχώς αυξανόμενης ψηφιοποίησης των διαδικασιών και των προϊόντων μας, ενός πολυκαναλικού δικτύου διανομής που αξιοποιεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πρακτόρων και της διεθνούς διαφοροποίησης. Οι τρεις πρώτοι μήνες του έτους παρουσίασαν καλές λειτουργικές επιδόσεις και επιβεβαίωσαν τη σταθερή κεφαλαιακή θέση του Ομίλου. Τα καθαρά κέρδη επηρεάστηκαν από απομειώσεις λόγω των τρεχουσών επιδόσεων των χρηματοπιστωτικών αγορών ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας πανδημίας.

Δείτε το Δελτίο Τύπου στα Αγγλικά.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]