Νέα συνεργασία της Generali με την ALLFINANZ

Η Generali ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την insurtech ALLFINANZ, θυγατρική της Munich Re. Με τη συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην επιτάχυνση των διαδικασιών underwriting στον κλάδο ζωής μέσω του αυτοματοποιημένου σύστηματος  που θέλει να προωθήσει για την παγκόσμια διαχείριση αιτήσεων.

Η ασφαλιστική θα αποφύγει στο εξής τις καθυστερήσεις εβδομάδων, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει τη συνοχή και σε 50 περιοχές παγκοσμίως. Ο Frédéric de Courtois, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Generali δήλωσε: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ένας από τους πυλώνες της “Generali 2021”. Χρειαζόμασταν έναν συνεργάτη ειδικό στον αυτοματισμό, ώστε να επιταχύνουμε τη μετάβαση από το χαρτί στη ψηφιακή διαδικασία.

Είμαστε πρόθυμοι να επεκτείνουμε τη σχέση μας με τη Munich Re Automation Solutions, καθώς η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία τους σε καθεμία από τις λειτουργικές περιοχές μας δείχνει ότι μπορούν να υποστηρίξουν, να συμβουλέψουν, να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν τους συναδέλφους μας να ξεκινήσουν αυτό το συναρπαστικό ταξίδι».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]