Η Generali αποχαιρετά τον Γαβριήλο Κατσάνο

Η Διοίκηση της Generali, οι εργαζόμενοί της και οι Συνεργάτες της αποχαιρετούν τον αγαπητό συνάδελφο Γαβριήλο Κατσάνο, ο οποίος κατέληξε έπειτα από πολύμηνη μάχη.

Ο Γαβριήλος Κατσάνος, αποτέλεσε δυναμικό στέλεχος της ομάδας Πωλήσεων της εταιρείας, με πολυετή πορεία. Ξεχώρισε για το επαγγελματικό του ήθος, την εμπειρία του και τις γνώσεις, τις οποίες μοιραζόταν πάντα με τους συναδέρφους του. Οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται για την επαγγελματική του προσφορά, οι συνάδερφοι και οι φίλοι της ευρύτερης οικογένειας της Generali, για την ξεχωριστή του προσωπικότητα και το ακούραστό του πνεύμα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, στεκόμαστε, ηθικά, δίπλα στο πλευρό της οικογένειάς του και των ανθρώπων του.
Τιμώντας τη μνήμη του και τις επιθυμίες της οικογένειας, θα πραγματοποιηθεί ειδική δωρεά εκ μέρους των υπαλλήλων και της Διοίκησης της Generali.

Αν και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη φυσική παρουσία των φίλων και των συνεργατών του, η οικογένεια της Generali θα βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της συνάδερφο, στο τελευταίο του αυτό ταξίδι. Οι σκέψεις και η αγάπη όλων μας θα το συντροφεύουν.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 31/03/2020, ημέρα Τρίτη, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Αγ. Παρασκευή, στις 11:00 π.μ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]