Ευρωπαϊκή Πίστη – Νέα υπηρεσία “Online Θυρίδα” για παραλαβή εγγράφων μέσω του europaikipisti.gr

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Ασφαλισμένους της, προχώρησε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής παραλαβής εγγράφων “Online Θυρίδα”.

Με την Online Θυρίδα, όλοι οι Ασφαλισμένοι της Εταιρίας έχουν τη δυνατότητα:

  • Άμεσης παραλαβής όλων των εγγράφων που συνδέονται με την ασφάλισή τους, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα απώλειας τους, εφόσον πλέον μπορούν να τα αποθηκεύουν ηλεκτρονικά.
  • Να πραγματοποιούν με ασφάλεια την παραλαβή των εγγράφων τους, καθώς η ταυτοποίηση τους γίνεται μέσω διπλής εξακρίβωσης, εξασφαλίζοντάς τους την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.
  • Να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τη διακίνηση της αλληλογραφίας τους με τον παραδοσιακό έγχαρτο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Online Θυρίδα” επιταχύνθηκε, προκειμένου να ενταχθεί στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid – 19, καθώς όλες οι συναλλαγές παραλαβής των ασφαλιστικών εγγράφων πραγματοποιούνται χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία σε κατάστημα.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στο www.europaikipisti.gr και αποτελεί μέρος της γενικότερης στρατηγικής της Εταιρίας αναφορικά με τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]