Νέες πρωτοβουλίες της Eurolife ERB για ασφάλιση αυτοκινήτου

Αφορά υφιστάμενους πελάτες και νέα συμβόλαια

Για τη Eurolife ERB αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου, τόσο για τους υφιστάμενους ασφαλισμένους της, όσο και για εκείνους που αναζητούν πιο προνομιακές προϋποθέσεις στην ασφάλιση του οχήματός τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Eurolife ERB, για τις ανανεώσεις με έναρξη ισχύος από την 1η Μαΐου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2020, προσφέρει έκπτωση 5% σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, ανεξαρτήτως διάρκειας των συμβολαίων και χρήσης των οχημάτων. Η έκπτωση αυτή αφορά όλες τις καλύψεις, με εξαίρεση την κάλυψη Νομικής Προστασίας και τις καλύψεις Οδικής Βοήθειας.

Επιπροσθέτως, προσφέρει έκπτωση 8,3% στα ετήσια συμβόλαια (1 μήνας δωρεάν), σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, ανεξαρτήτως χρήσης των οχημάτων, για τα νέα συμβόλαια ετήσιας διάρκειας με ημερομηνία έναρξης ισχύος από την 1η Μαΐου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2020. Η έκπτωση αφορά όλες τις καλύψεις με εξαίρεση την κάλυψη Νομικής Προστασίας και τις καλύψεις Οδικής Βοήθειας και εφαρμόζεται κατά το 1ο έτος ισχύος των συμβολαίων.

Οι παραπάνω διευκολύνσεις γίνονται ως συνέχεια της δέσμευσης της Eurolife ERB να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες των ασφαλισμένων της. Η εταιρεία αφουγκράζεται τις συνθήκες, με στόχο να αναδιαμορφώνει και να εξελίσσει τα προγράμματά της, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες της.

Παράλληλα, η Eurolife ERB ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν σε όλα τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για ένα έτος συνεχούς ασφάλισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το σύνολο των εκπτώσεων στα συμβόλαια αυτοκινήτου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Eurolife ERB ή να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες της εταιρείας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]