Η Εθνική Ασφαλιστική καλύπτει την πανδημία

Για πρώτη φορά ο σύγχρονος κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, έναν πρωτοεμφανιζόμενο ιό για τον οποίο η παγκόσμια ιατρική κοινότητα δίνει σκληρή μάχη με τον χρόνο για την αντιμετώπιση του. Η Εθνική ασφαλιστική, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις και προετοιμάζεται για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης.

Πρωταρχικό μέλημα όλων στην Εθνική Ασφαλιστική είναι η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων της, των ασφαλισμένων της, των συνεργατών της καθώς και των οικογενειών τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η Εταιρεία λαμβάνει διαρκώς όλα τα απαραίτητα μέτρα σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη ροή των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ., ώστε να διασφαλίζεται όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα η συνέχιση των λειτουργιών της.

Σκοπός όλων είναι η πιστή εφαρμογή του βασικού μέτρου «Μένουμε Σπίτι και δεν βγαίνουμε έξω παρά μόνο για τα απαραίτητα, ειδικά οι ευπαθείς ομάδες και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία». Σ’ αυτό το πλαίσιο, έχουν ήδη ενεργοποιήσει τη διαδικασία απομακρυσμένης εργασίας και ενθαρρύνουν τη μείωση ροής συναλλασσόμενων -συνεργατών και ασφαλισμένων- προς τα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας.

Τα ηλεκτρονικά μέσα της εταιρείας καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο, μπορούν να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας κατευθύνουν ανάλογα με το αίτημά σας, λειτουργώντας με ευθύνη για την ατομική και συλλογική προστασία και ασφάλειά σας.

Επίσης, διευκρινίζει ότι, ακόμη και στην τρέχουσα συγκυρία, δεν εξαιρείται η πανδημία από τους όρους των συμβολαίων της (Ζωής και Υγείας, Ατομικών και Ομαδικών).

Η Εθνική Ασφαλιστική πάντα στεκόταν δίπλα στην ελληνική κοινωνία, σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα το κάνει και πάλι.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]