Επιμορφωτική Ημερίδα της LIMRA στην Εθνική Ασφαλιστική

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, Επιμορφωτική Ημερίδα της LIMRA, με θέμα: Coaching for Sales Managers with Agents.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν περί τους 190 Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής και πλήθος Διοικητικών Στελεχών των Διευθύνσεων Πωλήσεων και Υποστήριξης Πωλήσεων της Εταιρείας, παρουσία του Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Μιχάλη Τάτση.

Την Ημερίδα συντόνισε ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Γιάννης Μαυρίκης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA.

Εισηγητής της Ημερίδας ήταν ο κ. Nick Scott Wilson, Global Master Trainer της LIMRA Talent Solutions International, με πολύχρονη διεθνή εμπειρία, ο οποίος μέσα από συμμετοχικές και διαδραστικές διαδικασίες κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Η Ημερίδα αποσκοπούσε:

  • στον προσδιορισμό των βασικών χαρακτηριστικών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Γενιάς Y και της Γενιάς Z, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της υποστήριξής τους από τους Μάνατζερ.
  • στη βελτίωση της κατανόησης και του τρόπου υλοποίησης της καλύτερης καθοδήγησης (coaching) των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από τους Μάνατζερ.

Η Ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της πολύχρονης στρατηγικής συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον οργανισμό LIMRA International, η οποία εστιάζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στους Συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου, αποσκοπώντας στην αποδοτικότερη λειτουργία, στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]