Δωρεά Εθνικής Ασφαλιστικής στο «Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης»

Η Εθνική Ασφαλιστική με το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διαχρονικά την διακρίνει, συνεχίζει να συνδράμει με κάθε τρόπο στην κοινή μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας προχώρησε στη δωρεά 60.000 ευρώ προς το «Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης». Με την  προσφορά του ποσού αυτού, υποστηρίζουμε το έργο του «Θεαγενείου» που αφορά στη μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και τη θωράκιση του συνόλου των δομών του, με τη χρήση ειδικών συσκευών  αποστείρωσης του αέρα με τεχνολογίες  UVC  και PCO (φωτοκαταλυτική οξείδωση) ως εξής:

  • Ενσωμάτωση 10 διατάξεων UVC In Duct σε κεντρικές κλιματιστικές μονάδες
  • Τοποθέτηση 6 συσκευών τύπου Upper Room σε 6 χειρουργικές αίθουσες
  • Τοποθέτηση 9 συσκευών αποστείρωσης του αέρα με UVC+PCO στην Πνευμονολογική κλινική

Η δωρεά στο «Θεαγένειο» έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα η Εθνική Ασφαλιστική για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας αλλά και Εκπαίδευσης, προκειμένου να καλυφθούν οι έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει εξαιτίας της Covid-19.

Η κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της Covid-19 συνεχίζεται και η Εθνική Ασφαλιστική θα εξακολουθεί να διατηρεί ενεργό ρόλο, παραμένοντας πιστή σε μια από τις βασικές της αξίες που είναι η διαρκής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]