Στην Αθήνα το CEO Advisory Board του Ομίλου ERGO

Την Αθήνα και την ERGO Ελλάδας επέλεξε ο Όμιλος ERGO για τη διοργάνωση της σημαντικής συνάντησης του CEO Advisory Board, που αποτελεί ολιγομελές θεσμικό όργανο του Ομίλου και συγκροτείται από επιλεγμένους CEOs των εταιρειών του, έχοντας ως κύριο σκοπό την συμβουλευτική υποστήριξη του έργου του Πρόεδρου του Ομίλου.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας παρουσία του κου Markus Riess, Προέδρου του Ομίλου ERGO και με τη συμμετοχή των μελών του Advisory Board (CEO’s της Πολωνίας, Ινδίας, Κίνας, Ισπανίας και Ελλάδας). Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν καταρχάς τα θετικά αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί στους κύριους άξονες του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου, ενώ αναλύθηκαν συγκεκριμένα θέματα σε σχέση με την εξέλιξη των κυριότερων έργων και πρωτοβουλιών του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μελλοντικά σχέδια και θέματα στρατηγικής του Ομίλου, ενώ υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

O CEO της ERGO Ελλάδας κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, ως μέλος του Advisory Board δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να φιλοξενούμε στη χώρα μας τον Πρόεδρο και τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ομίλου (CEO Advisory Board). Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στα γραφεία μας θέλω να εκφράσω την  ικανοποίησή μας για τη σταθερή και αμέριστη στήριξη της διοίκησης του Ομίλου προς την ERGO Ελλάδας και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε σταθερά την πάγια προσήλωση και ουσιαστική συνεισφορά μας στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου για κερδοφόρο ανάπτυξη.”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]