Η ERGO εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης

Η ERGO με ανακοίνωση ενημερώνει ότι παρακολουθεί στενά, μέσα από τους επίσημους κρατικούς φορείς, τις εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19 και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του προβλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, προτρέπει τους ασφαλισμένους να καλούν τη Φροντίδα Πελάτη στο τηλέφωνο +30 210 3705325 για την εξυπηρέτησή τους. Σε περίπτωση ανάγκης επίσκεψης στα γραφεία της εταιρείας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ERGO ζητά να ακολουθούν πιστά τις πιο κάτω οδηγίες:

“1. Τηρείτε αυστηρά τους κανόνες ατομικής υγιεινής σε περίπτωση επίσκεψής σας και συγκεκριμένα,

  • Χρησιμοποιείτε τα αντισηπτικά διαλύματα που βρίσκονται στο χώρο υποδοχής και στους κοινόχρηστους χώρους της εταιρείας.
  • Καλύπτετε το στόμα σας με τον αγκώνα ή με ένα χαρτομάντηλο, όταν βήχετε ή φτερνίζεστε.
  • Αποφεύγετε την επαφή σας με άλλα άτομα, δια χειραψίας, εναγκαλισμού, ασπασμού κ.λπ., ακόμη και αν δεν παρουσιάζουν οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα.

2. Μην επισκεφθείτε τα γραφεία της εταιρίαςεφόσον:

  • Έχετε επισκεφτεί πρόσφατα περιοχές υψηλού κινδύνου όπως η Κίνα, το Ιράν, η Ιταλία και η Νότια Κορέα.
  • Έχετε οποιοδήποτε σύμπτωμα ενδεικτικό λοίμωξης ανώτερου αναπνευστικού (πυρετό ή δέκατα πυρετού, βήχα, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).
  • Έχετε έρθει σε επαφή με άτομο που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
  • Έχετε προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων όπως περιγράφονται στη επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), www.eody.gov.gr, θα πρέπει να καλέσετε το τηλεφωνικό νούμερο του Ε.Ο.Δ.Υ.: 1135 για να σας καθοδηγήσει.”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]