ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Διάκριση σε επίπεδο Platinum στα βραβεία επιχειρηματικής ηθικής ΕΒΕΝ 2019

Η ΜINETTA Ασφαλιστική  για ακόμη μια χρονιά βραβεύτηκε από το Ελληνικό  Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής  (EBEN GR) λαμβάνοντας GOLD – PLATINUM AWARD. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρέλαβε τιμητική διάκριση από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA για την ενεργό συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού μέσω συντονισμένης δράσης του Ambassadors Club Of Eben. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 26/11 σε ειδική εκδήλωση του EBEN GR, παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία πιστοποιήθηκε  από το EBEN GR βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο καλύπτει δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα. Η Εταιρεία έλαβε την τιμητική διάκριση PLATINUM για το κομμάτι των ψηφιακών εργαλείων αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωσή της στην συνεχή ανανέωση και αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας. Έχοντας διαμορφώσει ένα ευρύτατο πλέγμα υπηρεσιών όπως η ηλεκτρονική υπογραφή του πελάτη και η ηλεκτρονική εφαρμογή M.A.C.I.S (Minetta Artificial Core Innovative Services) που δημιουργήθηκε από το τμήμα πληροφορικής της Εταιρείας, προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη σε πραγματικές ανάγκες.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες, στους εργαζομένους και στους συνεργάτες της, αλλά και γενικότερα απέναντι στην κοινωνία, ότι θα συνεχίσει να τηρεί τις υποσχέσεις της και θα παραμείνει πιστή στις αξίες και στις αρχές της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]