Ανάμεσα σε 20 γερμανικές ασφαλιστικές εταιρίες η ARAG δεύτερη καλύτερη στον τομέα της επικοινωνίας εν μέσω πανδημίας

Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης ο επικεφαλής του ομίλου ARAG κ. Fassbender κράτησε αδιατάρακτη και θερμή την επαφή του με τους εργαζόμενους μέσω μιας σειράς επιστολών του.

Το γεγονός αυτό ξεκίνησε με την εξ αποστάσεως εργασία (home-office) του προσωπικού και συνεχίζεται σήμερα που σταδιακά επέρχεται η λήξη του lock down στην Γερμανία και στις άλλες χώρες.

Στην πιο πρόσφατη επιστολή του προέδρου προς τους εργαζομένους του ομίλου επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

  • Σε πρόσφατη έρευνα το 79% του προσωπικού στη Γερμανία δήλωσε ότι αισθάνθηκε «καλά» ή «πολύ καλά» σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία.
  • Αποδείχθηκε ότι στη κρίσιμη περίοδο οι πελάτες μας χρειάσθηκαν περισσότερο. Η ζήτηση για νομική καθοδήγηση και υποστήριξη αυξήθηκε σημαντικά. Μόνο στον τομέα του εργασιακού δικαίου η αύξηση έφτασε στο 75%.
  • Σε συγκριτική έρευνα ανάμεσα σε είκοσι γερμανικές ασφαλιστικές εταιρίες, η ARAG πήρε την δεύτερη καλύτερη θέση στον τομέα της επικοινωνίας εν μέσω κρίσης.
  • Μπορεί ο αρχικός στόχος ανάπτυξης για το 2020 να αναθεωρήθηκε, δεν αναμένονται όμως απρόβλεπτες αλλαγές που θα επηρεάσουν τον όμιλό μας.
  • Το επιχειρηματικό μας μοντέλο είναι εύρωστο, ανθεκτικό και αρκετά δυνατό να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις μελλοντικές προκλήσεις.
  • Τη μεγαλύτερη εγγύηση για το μέλλον παρέχει το ειδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει την εταιρία μας, αυτό το ARAG SPIRIT που κάνει την διαφορά στην συμπεριφορά μας και στις υπηρεσίες μας απέναντι σε πελάτες και συνεργάτες, σε σύγκριση με άλλους.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]