Κλειστά τα γραφεία της AIG με κανονική εκτέλεση εργασιών

O Country Manager AIG Europe SA, Greece Branch, Giuseppe Zorgno με νεώτερη ανακοίνωση σχετικά με το κορονοϊό γνωστοποιεί τα εξής:

“Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με την εξάπλωση του Covid 19.

Με σταθερό γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων καθώς και την προστασία των συμφερόντων των ασφαλισμένων και των συνεργατών μας, διαθέτουμε συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο θα εφαρμόσουμε σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο προκειμένου να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία μας (Business Continuity Plan).

Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου το Ελληνικό Υποκατάστημα της AIG Europe S.A. θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18 Μαρτίου και για το προσεχές μέλλον, ενώ παράλληλα οι εργασίες θα συνεχίζουν να εκτελούνται κανονικά καθώς έχουμε ενεργοποιήσει την απομακρυσμένη σύνδεση των υπολογιστών σε όλους τους εργαζομένους. Οι καταβολές αποζημίωσης και όλες οι λοιπές οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, ενώ θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία μας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 8127600.

Θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε έγκαιρες ενημερώσεις.

Με εκτίμηση,

Giuseppe Zorgno
Country Manager
AIG Europe SA – Greece Branch”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]