Ο ρόλος της εμφάνισης στην ψυχολογία του πωλητή

Είναι γεγονός πως η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία κάθε ανθρώπου και γενικότερα στη ζωή του. Ειδικότερα στον εργασιακό τομέα, επαγγελματίες οι οποίοι έρχονται σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο επιθυμούν να έχουν μια προσεγμένη εμφάνιση, η οποία τους κάνει να αισθάνονται πιο σίγουροι για τον εαυτό τους και τονώνει σημαντικά την αυτοπεποίθησή τους. Ένα τέτοιο επάγγελμα είναι και αυτό του πωλητή.

Οι πωλητές συνηθίζουν να φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή τους και πολύ συχνά ασχολούνται με το πώς θα κάνουν καλύτερη εντύπωση στους πιθανούς πελάτες τους. Πέρα από το ενδυματολογικό-στυλιστικό κομμάτι, λοιπόν, πολλοί ασχολούνται και με την περιποίηση του προσώπου τους με αποτέλεσμα κάποιες φορές να εντοπίζουν μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες τις οποίες και επιθυμούν να διορθώσουν. Χάρη στην εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής, αυτό είναι απόλυτα εφικτό και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Έτσι, τυχόν δυσμορφίες στο πρόσωπο, ειδικά στη μύτη και τα αυτιά – είτε υπάρχουν εκ γενετής, είτε προέκυψαν μετά από κάποιο ατύχημα- βρίσκουν πλέον τη λύση στη ρινοπλαστική και την ωτοπλαστική επέμβαση αντίστοιχα. Η διόρθωση οποιασδήποτε ασυμμετρίας ή παραμόρφωσης στο σχήμα και το μέγεθος της μύτης και των αυτιών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγες ώρες και ο ασθενής να επιστρέψει στα καθήκοντά του και τις υποχρεώσεις του πολύ γρήγορα.

Κυρίαρχο ρόλο στην επιτυχία μιας τέτοιας επέμβασης παίζει η επιλογή του κατάλληλου ιατρού,ο οποίος θα καθοδηγήσει σωστά τον ενδιαφερόμενο και θα στοχεύσουν μαζί σε ένα σωστό αποτέλεσμα χωρίς ακρότητες και υπερβολές αλλά ιδανικό για το πρόσωπο του ασθενούς. Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός μπορεί μαζί με οποιοδήποτε αισθητικό πρόβλημα να λύσει ταυτόχρονα και τυχόν λειτουργικά προβλήματα βελτιώνοντας έτσι όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την υγεία των ασθενών. Ο ιατρός πρέπει να είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστευτεί κάποιος απολύτως και θα αφεθεί στα χέρια του χωρίς δισταγμό.

Ο ιατρός Αθανάσιος Σκούρας, χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, και η ιατρική ομάδα που τον περιβάλλει σας εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα στον κλάδο της πλαστικής χειρουργικής. Η εξειδικευμένη γνώση,η πολυετής εμπειρία,ο επαγγελματισμός,η υπευθυνότητα και ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και τους κατατάσσουν στην κορυφή της πλαστικής χειρουργικής. Οι ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς είναι υψηλού επιπέδου και τα αποτελέσματα εξαιρετικά.

Η φιλοσοφία του

“Επί 25 χρόνια, κάθε μας μέρα, κάθε μας βήμα, κάθε μας πράξη ακολουθεί το τρίπτυχο: αξιοπιστία των μεθόδων που εφαρμόζουμε, εξέλιξη σύμφωνα με τις διεθνείς καινοτομίες, συνέπεια απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.”

Η επιλογή του σωστού ιατρού και της ομάδας που τον πλαισιώνει δε θα πρέπει να είναι τυχαία. Η γνώση υψηλού επιπέδου, η εξειδίκευση και η μακροχρόνια πείρα τόσο του κ.Σκούρα, όσο και όλων των υπόλοιπων μελών της ιατρικής ομάδας τους καθιστά δικαίως στην πιο υψηλή θέση προτίμησης των ενδιαφερόμενων ενώ το άρτιο αποτέλεσμα ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σκουφά 19, Κολωνάκι
ΤΗΛ 210 36.40.505 / 210 36.37.373
EMAIL skourasathan@yahoo.gr

https://askouras.gr/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]