Αναβάλλεται για τις 4 Μαΐου ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Π.ΑΣΦ.Ε

Την αλληλεγγύη τους προς τα παιδιά, τις οικογένειες και τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες δείχνουν για ακόμα μία φορά οι συντελεστές του Πρωταθλήματος Ασφαλιστικών Εταιρειών (Π.ΑΣΦ.Ε).

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι ομάδες που εκπροσωπούν τις Ασφαλιστικές Εταιρείες ενισχύουν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείου Κερατσινίου, μέσω του 4ου Φιλανθρωπικού αγώνα ΠΑΣΦΕ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στο ALMA CLUB ΑΛΙΜΟΣ, από τις 11:00-15:00.

Σας προσκαλούμε όλους να δώσετε το παρόν και να γίνετε μέρος αυτής της σημαντικής προσπάθειας.

 Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Π.ΑΣΦ.Ε 2018-2019:

Γ. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΕΠΕ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.

ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ

Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ

AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

EUROLIFE ERB

METLIFE AEAZ

HELLAS DIRECT

ALLIANZ HELLAS S.A.

Λίγα λόγια για το Πρωτάθλημα Ασφαλιστικών Εταιρειών

Το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε” είναι ο ανεξάρτητος θεσμός, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την εταιρεία SHAPE IKE και σε αυτό συμμετέχουν κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο της Ασφάλισης. Το Π.ΑΣΦ.Ε αποσκοπεί στην εκτόνωση και ψυχαγωγία μέσω του αθλητισμού, στην ανάπτυξη συνεργειών και networking, στην προαγωγή του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των συναδέλφων από διαφορετικές εταιρείες και στην ανάδειξη του εταιρικού κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]