Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης Επιχειρήσεων

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης Επιχειρήσεων – Early Warning Europe.

Στο  Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα  «Ευρωπαϊκό Δίκτυο  Έγκαιρης Προειδοποίησης και 2ης Ευκαιρίας Επιχειρήσεων”, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία COSME,  συμμετέχουν δεκαπέντε φορείς (Υπουργεία, Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Κοινωνικοί Εταίροι και Μη Κερδοσκοπικοί  φορείς),  από επτά (7) χώρες (ΔΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ ). Στοχεύει στο να συμβάλει με την παροχή εξειδικευμένης βοήθειας (Business Mentors)  στις  επιχειρήσεις για

  • να προβαίνουν εγκαίρως σε αναδιάρθρωση, ώστε να διασώζονται οι θέσεις εργασίας και να διατηρείται η αξία της,
  • και να υποστηρίζονται οι  επιχειρηματίες που αποτυγχάνουν για να στέκονται ξανά στα πόδια τους πιο γρήγορα και να κάνουν μια νέα προσπάθεια έχοντας τη σοφία της εμπειρίας.

Καλεσμένος του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα θα είναι ο Φωτης Μαραγκός – Οικονομολόγος από το Γραφείο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) Σύμβουλος Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Έγκαιρης Προειδοποίησης Επιχειρήσεων – Early Warning Europe.

H εκπομπή «Marketing on the GO» του Σαββάτου θα παρουσιάσει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του Business Mentoring και του Business Coaching. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Marketing on the GO: Σάββατο 21/10/2017 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]