" /> Διοργάνωση - Insurance Innovation

Διοργάνωση

Η Insurance Innovation ιδρύθηκε το 2010 και είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και εκπαίδευσης που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Το 2015 εισήλθε στον εκδοτικό τομέα εκδίδοντας το πρώτο βιβλίο-οδηγό για το νέο Ευρωπαϊκό πλαίσιο φερεγγυότητας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων με τίτλο «Solvency II – Η μεγάλη εικόνα». Τον Φεβρουάριο του 2018 θα παρουσίασει το νέο βιβλίο με συγγραφέα την οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη με τίτλο “IDD – Ενας πρακτικός οδηγός για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων”

Διαχειρίζεται τις κλαδικές ιστοσελίδες:

  • insuranceForum.gr (Δημοσιογραφικό Portal)

Το insuranceforum.gr είναι το μεγαλύτερο ασφαλιστικό κλαδικό portal στην Ελλάδα με 2.500 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά και αύξηση +50% τον τελευταίο χρόνο. Αναγνώστες του είναι στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

  • insuranceWebinars.gr (Εκπαιδευτικό Portal)

Το insurancewebinars.gr είναι το μοναδικό portal που διοργανώνει επιμορφωτικά webinars και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου. Το 2017 παρακολούθησαν τα σεμινάριά μας περισσότεροι από 2.000 επαγγελματίες.

Από τον Μάρτιο του 2018 το insurancewebinars.gr θα παρέχει το σύνολο των webinars εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.