" /> Χορηγικά Προγράμματα - Insurance Innovation

Χορηγικά Προγράμματα

Στην Insurance Innovation έχουμε δημιουργήσει 3 προγράμματα προβολής προκειμένου να υπάρχουν επιλογές για όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν και να προβληθούν μέσα απο τα ασφαλιστικά μας συνέδρια. Στόχος μας είναι σε κάθε συνέδριο οι χορηγοί μας να είναι κερδισμένοι. Αυτό το πετυχαίνουμε με το να σχεδιάζουμε κάθε φορά ουσιαστικά και ενδιαφέροντα συνέδρια. (οι παρακάτω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%)

Οφέλη Χορηγίας στα Συνέδρια

 

NETWORKING:

Άμεση επαφή με υποψήφιους πελάτες.

Κατά την διάρκεια των συνεδρίων μας έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε δεκάδες υποψήφιους συνεργάτες-ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές οι οποίοι βρίσκονται στο συνέδριο για να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να διερευνήσουν τυχόν νέες συνεργασίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Επαφές με υπάρχοντες συνεργάτες.

Τα συνέδριά μας είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συναντήσετε συνεργάτες σας και να συνομιλήσετε μαζί τους άλλα και να ενισχύσετε περεταίρω υπάρχουσες συνεργασίες. Η συμμετοχή σας στα συνέδρια δίνει αξία στους τοπικούς συνεργάταες σας που συμμετέχουν σε αυτές.

BRANDING:

Προβολή με εδραίωση του brand name σε περιφερειακές πόλεις.

Οι μικρές πόλεις παρουσιάζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις μεγαλουπόλεις της χώρας. Με την προβολή του brand σας μέσα από τα συνέδριά μας έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε την εικόνα που εσείς επιθυμείτε προς το τοπικό κοινό και να προσεγγίσετε επαγγελματίες οι οποίοι επιζητούν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία σας.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ:

Προώθηση των προϊόντων σας στοχευμένα

Έχετε την δυνατότητα ανάλογα την πόλη διεξαγωγής του συνεδρίου μας, να προβάλλετε αντίστοιχα το ασφαλιστικό προϊόν που επιθυμείτε. Για παράδειγμα σε μία αγροτική περιοχή μπορείτε να επιλέξετε ασφαλιστικά προϊόντα που απευθύνονται σε αγρότες. Σε μία πόλη όπου διατηρείτε υποκατάστημα μπορείτε να προβάλλετε την παρουσία σας τοπικά μαζί με τα στελέχη που απαρτίζουν το υποκατάστημά σας κ.ο.κ.