Συμμετοχή στα Συνέδρια

Λίγα λόγια για τα Συνέδρια

Τα Συνέδρια του insuranceforum.gr, μετά από 6 χρόνια επιτυχούς πορείας και αποδοχής από την αγορά, έχουν καθιερωθεί ως ο θεσμός της ετήσιας ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε κάθε πόλη της χώρας. Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος γύρω από το οποίο κινείται η ροή των συνεδρίων καθορίζεται από τις ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών κάθε πόλης σε συνδυασμό με τις ανάγκες προβολής των πελατών μας. Απευθύνονται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων και έχουν ως στόχο την έγκυρη και σφαιρική ενημέρωση των διαμεσολαβητών για τις ελληνικές και ευρωπαϊκές εξελίξεις, για το μέλλον του επαγγέλματος τους και για επίκαιρα θέματα του κλάδου.

Τα συνέδρια μας σχεδιάζονται με γνώμονα τις ακόλουθες σημαντικές παραμέτρους, τα οποία προσδίδουν την ιδιαίτερή τους ταυτότητα:

  • Διάρθρωση του προγράμματος: Το πρόγραμμα κάθε συνεδρίου σχεδιάζεται έτσι ώστε να μην «κουράζει» τους παρευρισκόμενους ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσιο σε θεματολογία, συνδυάζοντας αρμονικά εταιρικές και εκπαιδευτικές παρουσιάσεις.
  • Χορηγικές παρουσιάσεις που δεν είναι αμιγώς διαφημιστικές: Οι χορηγικές ομιλίες  δεν έχουν έντονο διαφημιστικό στοιχείο. Μέσω της προεργασίας που γίνεται σε συνεργασία με τους χορηγούς μας, όσον αφορά στους τίτλους αλλά και στο περιεχόμενο τους, το αποτέλεσμα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον για τους διαμεσολαβητές και σε πλήρη σύμπνοια με τη θεματολογία του εκάστοτε συνεδρίου. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική προώθηση των χορηγών μας, αφού οι παρευρισκόμενοι παραμένουν  στην αίθουσα και δέχονται τα μηνύματα που θέλουν να τους μεταδώσουν.
  • Σύντομοι χρόνοι παρουσιάσεων: Οι χρόνοι των ομιλιών τηρούνται από όλες τις πλευρές με συνέπεια οι παρευρισκόμενοι να μην κουράζονται και να παρακολουθούν όλες τις παρουσιάσεις. Έχουμε διαπιστώσει πως οι παρουσιάσεις που διαρκούν μεταξύ 7 και 13 λεπτών δεν κουράζουν και «κρατούν» τους ακροατές στην αίθουσα ενώ  ο χρόνος αυτός είναι υπέρ αρκετός για την ανάλυση οποιουδήποτε θέματος.

Στο σύνολο τους, οι διοργανώσεις μας χαρακτηρίζονται από το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων και των εισηγητών, που με τη σειρά τους προσελκύουν υψηλής ποιότητας διαμεσολαβητές από όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες καθώς και τα χορηγικά προγράμματα που αφορούν τα ασφαλιστικά μας συνέδρια.